Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Илияна, симпатични са на вид но и на вкус са много апетитни жалко че си пасът на воля но после .....ам, ам. :)
Ваня Георгиева коментира:
Браво! Много апетитно изглеждат и някой ден като остана свободна ще пробвам рецептата!
Ваня Георгиева коментира:
Кисело зеле с магданоз доколкото виждам от горе изобщо не пасва, лук на зеле също но всеки си има вкус.
Ваня Георгиева коментира:
Сега чувам за такъв ориз от къде го купувате и кое е по различното в него? Може би е по вкусен.
Ваня Георгиева коментира:
И аз харесвам повече Рудолф, но и Джейми готви доста вкусни неща не ми харесва само че е нервен , прави всичко бързо и хвърля, пръска, и т.н. Ще пробвам и тази рецепта вкусно изглежда.
Ваня Георгиева коментира:
Ореховото олио от къде да си закупя? Не намирам в нашите супери.
Ваня Георгиева коментира:
Много е хубава и с богата плънка, направо може да те насити и да не си помислиш за основно. :)
Ваня Георгиева коментира:
Наистина името не подхожда на рецептата но без никаква мая ли се правят.
Ваня Георгиева коментира:
Много искам да видя снимка на разрязано парче от такава торта, ще се радвам ако споделите с нас такава снимка.
Ваня Георгиева коментира:
Досега не съм готвила чорба със зеле, много апетитно изглежда. Ще я спретна някой ден.
Ваня Георгиева коментира:
Права си с тези заглавия става все по трудно, докато намериш подходящо и да го няма. Аз много харесвам този тип торти лесни и вкусни.
Ваня Георгиева коментира:
Защо сурова торта да е :) защото всичко е готово ли?
Ваня Георгиева коментира:
Трябва да уточнявате колко е маята, като грамаж и дали е суха или прясна.
Ваня Георгиева коментира:
С едно пакетче суха мая става много добре но аз слагам и кисело мляко.
Ваня Георгиева коментира:
Не мога да разбера защо се слага доматен сок, ако ми отговорите ще е добре. Като чета има и доста подправки явно самото име не подхожда на рецептата.
Ваня Георгиева коментира:
Мария, от сухите ползвам на Йоткер, Аз също не обичам да слагам по много мая, дори вече ако в рецептата е 1 кубче аз слагам половин. :)
Ваня Георгиева коментира:
Много добре е изпечен от всякъде, и вкуса предполагам е страхотен. Коя марка е маята - бързодействаща не съм пробвала досега.
Ваня Георгиева коментира:
На агнешкото върви най-много пресен джоджен като подправка.