Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Много странна лютеница не бих кусала ментова такава но за овкусяване явно е добре.
Ваня Георгиева коментира:
Да и на мен така ми прилича на кисело мляко затова попитах.
Ваня Георгиева коментира:
Вкусно изглежда тази питка, не съм правила до сега с маслинова паста, ще опитам за да разбера вкуса и.
Ваня Георгиева коментира:
Да но за плътност ли се слага или заради това че е полезно малко за стомах ?
Ваня Георгиева коментира:
Вили, млечния сос как го правиш?
Ваня Георгиева коментира:
Брашното каква роля играе, закакво се слага?
Ваня Георгиева коментира:
Задължително поне щипка сол трябва да има в едно тесто каквото и да е то.
Ваня Георгиева коментира:
В петък бях в Ямболския Кауфланд, всеки път добре разглеждам зеленчуците и не съм видяла, в Билата ще проверя някой път, те доколкото съм чувала и са по полезни.
Ваня Георгиева коментира:
Страхотни са никога не съм яла такива картофи, но и май не съм виждала в суперите, ако намеря ще взема обезателно. Но и снимките ти са страхотни аз искам точно така и моите снимки да изглеждат да те грабва храната като я зърнеш. Но моя фотоапарат се счупи и се мъча с един друг който не фокосира добре а снимка без фокус не става. :)
Ваня Георгиева коментира:
Сърцето на чашката от пъпеш ли е ?
Ваня Георгиева коментира:
Тук при нас не се намира, но има хора имат в дворовете си.
Ваня Георгиева коментира:
И аз правя по тази рецепта но без дафиновия лист и целината, не ми харесва аромата с тях.
Ваня Георгиева коментира:
Интересна рецепта, а коя марка е тестото? Защото скоро не съм попаднала на хубаво тесто.
Ваня Георгиева коментира:
Вили, малко амонячна сода не добавяш ли, стават по мекички.
Ваня Георгиева коментира:
Само със разбит жълтък ли ги мажеш Весе?
Ваня Георгиева коментира:
С френско грозде също е много вкусно и ефектно, стига да имате.
Ваня Георгиева коментира:
Аз ще ти отговоря от опит че и със суха мая стават мекички и вкусни.
Ваня Георгиева коментира:
Аз пека питките си на 160 градуса, моята печка е по-силна явно защото съм чела че пекат на 180 но за мен това е прекалено много висока температура. Времето за което се пече е 40 - 45 минути, по ниските си питки пека за около 35-40 минути.