Благодаря Теодора! Ти правиш ли тестени неща, пробвай ако не си може и на теб да ти се отдава. Имам рецепта за питка за начинаещи ако искаш я погледни.
В неделя правих подобно цвете с мед по средата пак се получи но тестото е малко по различно. Мъжът ми хапна топла топната в мед, но имам един проблем че ги препичам все искам да ги оставя малко жълти и все препичам хем никога не ми е оставала сурова но от страх. :)
Аз дори мислех да сложа за основна в не изпечен вид за да се вижда розовото защото така на пръв поглед не е много видимо :) но администраторите от преди са ми писали че трябва да е в изпечен вид.
Да права си Сия, но тестото е от самата питка оцветено и да не бях го мазала мисля пак щеше да покафенее малко, но другия път ще опитам. Но много сладък розов цявт се получи и като я чупиш е много ефектно. :)
Много ти благодаря Мария! Твоите думи ме трогнаха, много се радвам че харесвате моите питки голяма част от кулинарите и ти която знаеш толкова много и аз лично се уча от теб на много неща. :)
Благодаря Албена! Преди да започна и аз да правя цветя от тесто за декорация бях гледала от други питки и не ми хареса много, но те бяха доста притрупани и кичозни може би. Аз гледам да е по семпло, нежно и красиво.
Благодаря за коментара и на нашето семейство много ни допадат и всяка година си правим оттях. А за продуктите всеки може да си сложи каквото поиска зеле, карфиол и други.
Моите коментари