Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! Вкусно изглежда ще пробвам тази рецепта.
Ваня Георгиева коментира:
Колко яйца има в рецептата виждам на две места са написани затова и питам?
Ваня Георгиева коментира:
На мен също бялото месо ми е доста сухо освен ако е мариновано, но с портокалов сок от пресни портокали обезателно скоро ще приготвя.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря, и аз се зачудих защото аз го варя почти 2 часа че и половина, но после видях че пише сварено.
Ваня Георгиева коментира:
Агнешкото не разбрах сварено ли се добавя и ври после 1 час и 10 минути?
Ваня Георгиева коментира:
Изглежда разкошно вкусно и апетитно, ще опитам с портокали нямам представа за вкуса но съм сигурна че е отличен.
Ваня Георгиева коментира:
Вземи си на Йоткер (зелени пакетчета) 1 ти стига за една питка дори и с повече мляко.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! Да правя и със суха мая но като вкус повече ми харесва прясната, но като нямам и суха ползвам.
Ваня Георгиева коментира:
В неделя правих подобно цвете с мед по средата пак се получи но тестото е малко по различно. Мъжът ми хапна топла топната в мед, но имам един проблем че ги препичам все искам да ги оставя малко жълти и все препичам хем никога не ми е оставала сурова но от страх. :)
Ваня Георгиева коментира:
Да аз оцветявам тестото за декорация но то не се яде а исках тук при тази всичко да се хапва. :)
Ваня Георгиева коментира:
Аз дори мислех да сложа за основна в не изпечен вид за да се вижда розовото защото така на пръв поглед не е много видимо :) но администраторите от преди са ми писали че трябва да е в изпечен вид.
Ваня Георгиева коментира:
Да права си Сия, но тестото е от самата питка оцветено и да не бях го мазала мисля пак щеше да покафенее малко, но другия път ще опитам. Но много сладък розов цявт се получи и като я чупиш е много ефектно. :)
Ваня Георгиева коментира:
Много ти благодаря Мария! Твоите думи ме трогнаха, много се радвам че харесвате моите питки голяма част от кулинарите и ти която знаеш толкова много и аз лично се уча от теб на много неща. :)
Ваня Георгиева коментира:
Вили, не всеки харесва такива неща може да и се струва прекалено зная ли и аз. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Албена! Преди да започна и аз да правя цветя от тесто за декорация бях гледала от други питки и не ми хареса много, но те бяха доста притрупани и кичозни може би. Аз гледам да е по семпло, нежно и красиво.
Ваня Георгиева коментира:
Да виждам че е сушена на втората снимка но на Моника снимката не е със сушени. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря за коментара и на нашето семейство много ни допадат и всяка година си правим оттях. А за продуктите всеки може да си сложи каквото поиска зеле, карфиол и други.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря и стават много вкусни особенно тази с топеното сирене е разкош като е топла. Пробвай някой ден може и да не я плетеш чак толкова.