Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Благодаря и стават много вкусни особенно тази с топеното сирене е разкош като е топла. Пробвай някой ден може и да не я плетеш чак толкова.
Ваня Георгиева коментира:
Много правилно е писала Илияна и аз съм за това за да се знае.
Ваня Георгиева коментира:
Първо тестото втасва после оформям питката, пак оставям да втаса и пека в загрята фурна на долен и горен едновременно слагам я по средата. На моята печка съм и свикнала и на 160 градуса е тъкмо защото на повече е много силна.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Сия! Само сърцата поеха от маслото и малко цвета потъмня но булката много я хареса, като искаха да е бледо син нюанс се учудих но сватбената рокля и костюма и цялата сватба е в такъв десен, е бяха до басейн макар че искаха на морето да се венчаят. :)
Ваня Георгиева коментира:
Да попитам Преси коя е грешката ми на кошницата или изобщо не и допада за да я оцени с 1 питам за да зная за друг път да поправя нещо.
Ваня Георгиева коментира:
Защото си писала кифлички и мислех че е от по пръхкавите теста за кифлички. Благодаря за отговора.
Ваня Георгиева коментира:
Изглеждат вкусни, но да попитам за какво тесто става въпрос?
Ваня Георгиева коментира:
Доби, нямаш равна за подредби на каквото и да е ястия, аз също си играя и ми доставя огромно удоволствие! :)
Ваня Георгиева коментира:
За ролята каква е и аз питам но и 7 супени лъжици това не е ли прекалено.
Ваня Георгиева коментира:
Забравяте магданоза и запърженото олио трябва да изглеждат сочни в повечко мазнина.
Ваня Георгиева коментира:
Да добавя само, че белтъците в какъвто съд ги разбивате трябва да няма дори и капчица вода. При мен нямаше защото зная и съм го правила много пъти но явно от яйцата е и този път не съм доволна от снега който получих. Друг път е ставал много по гъст и е по хубаво с по голям слой който обича.
Ваня Георгиева коментира:
Няма проблем Илияна, аз не държа на вота а на това който приготви рецептата да е доволен и пише резултата дали му харесва или не.
Ваня Георгиева коментира:
Когато имам мед и аз добавям а за лютото гледам да го избягвам зашото имам проблеми със стомаха, но моите мъже искат по люто и се караме понякога.:)
Ваня Георгиева коментира:
И за мен беше странна като чух но опитах и останах много удовлетворена от резултата. Но моите са домашни и много хрупкави, след панировката мислех че леко ще станат меки но дори и пържени хрупаха и бяха супер.
Ваня Георгиева коментира:
Аз правя и по двата начина активирам за когато не бързам а когато нямам много време я слагам в брашното.
Ваня Георгиева коментира:
Може да запечеш първо сладкиша и по късно да наредиш крушите, така ще стане по въздушен. А трохите съвсем на края не им трябва много.
Ваня Георгиева коментира:
Този не е с мляко а с вода от баба ми зная тази рецепта само че тя я прави със сливи. С пресни плодове върху друга рецепта пак се получава така защото си пускат сок и не бухва много, докато когато го правя със праскови от компот ми изглежда по бухал.
Ваня Георгиева коментира:
Бирата каква роля играе, много ми е интересно за първи път срещам такава рецепта, трябва да опитам. А има ли аромат на бира или се изпарява при печене.