Сия това е много хубаво, че сина ти иска да хапва здравословно. Мисля да науча и моите но май ще ми бъде доста трудно. Аз също зная че са много полезни.
Много са вкусни не се и съмнявам, личи си че са на баба, ръката на баба от снимките е златна дано и вие се научите като нея. Аз ги приготвям със жива мая повече ми харесва.
Обичаме сарми и ги приготвяме често. В тази рецепта има разминаване пише джоджен,а в описанието магданоз. Но по принцип джоджен не ми се връзва със зеле, въпрос на вкус.
Само тази риба ако казваха че е мръсна, няма нищо вече чисто, така че купуваме я защото наистина е без кости и става вкусна. Само да не я продаваха с толкова лед по нея, като я размразиш и нищо не остава.
Наистина богата заливка, досега не бях ги приготвяла така, ще опитам да вкусим нещо ново от пълнените чушки. Към каймата ние добавяме нарязан на ситно домат, но може и сок.
Моите коментари