Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Днес научих за много видове брашна, от къде взимате ябълковото, не бях чувала до сега. А ароматно ли е?
Ваня Георгиева коментира:
Сия това е много хубаво, че сина ти иска да хапва здравословно. Мисля да науча и моите но май ще ми бъде доста трудно. Аз също зная че са много полезни.
Ваня Георгиева коментира:
Сия, страхотни са. И ленено брашно не съм ползвала, само пълнозърнесто но на всяка фирма са много различни и не ми харесват понякога.
Ваня Георгиева коментира:
Аз също съм против друг да готви а трети да публикува но това само от сайта ще решат. Все пак ние сами всичко готвим и искаме хората да научат от нас.
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусно изглежда хлебчето. С трици никога не съм опитвала в рецепта обезателно ще пробвам за да разбера за вкуса.
Ваня Георгиева коментира:
Много са вкусни не се и съмнявам, личи си че са на баба, ръката на баба от снимките е златна дано и вие се научите като нея. Аз ги приготвям със жива мая повече ми харесва.
Ваня Георгиева коментира:
Сухите чушки са много ароматни и вкусни пълнени но тези на снимките много не ми приличат на сухи.
Ваня Георгиева коментира:
Обичаме сарми и ги приготвяме често. В тази рецепта има разминаване пише джоджен,а в описанието магданоз. Но по принцип джоджен не ми се връзва със зеле, въпрос на вкус.
Ваня Георгиева коментира:
Само тази риба ако казваха че е мръсна, няма нищо вече чисто, така че купуваме я защото наистина е без кости и става вкусна. Само да не я продаваха с толкова лед по нея, като я размразиш и нищо не остава.
Ваня Георгиева коментира:
Този курбан става много вкусен но в нашия край слагаме лук на едро и зърна черен пипер, придават аромат.
Ваня Георгиева коментира:
Веси, Сия е разбрала правилно просто видях че е 2 пъти затова попитах а аз също добавям по 1 с.л. оцет за еластично тесто.
Ваня Георгиева коментира:
Вкусна изглежда питката и искам да я пробвам но нещо с оцета не мога да разбера да не би да се слага по етапно или просто е грешка.
Ваня Георгиева коментира:
Страхотна рецепта. А от къде мога да си закупя бадемово масло и мусковадо? В нашия край не се срещат поне веригата магазин да намеря.
Ваня Георгиева коментира:
Наистина богата заливка, досега не бях ги приготвяла така, ще опитам да вкусим нещо ново от пълнените чушки. Към каймата ние добавяме нарязан на ситно домат, но може и сок.
Ваня Георгиева коментира:
Оцет изобщо ли няма дори 1-2 с.л.? Питам понеже в нашия край слагат по малко.:)
Ваня Георгиева коментира:
Само мед ли сложи или мед и захар, аз като че ли ще го направя на половина, пък каквото стане. :)
Ваня Георгиева коментира:
Вили тази марината за колко долу горе бурканчета стига, ако са от сладко като на снимката?
Ваня Георгиева коментира:
За маслото не знаех другия път ще добавя и ако е по-ароматно и вкусно така ще ги приготвям вече. :)