Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Може и с галета да се овалят за повече хрупкавост, който обича.
Ваня Георгиева коментира:
Тъкмо се чудех и аз как един пакет сода, явно е искала да пише 1 ч.л. За 4 яйца е нормално само лъжичка.
Ваня Георгиева коментира:
И саламчета има на някой чушки предполагам за гладните мъже които не са по постното. :)
Ваня Георгиева коментира:
И аз я добавих в любими, страхотна рецепта скоро ще бъде опитана. Само при пърженето дано не се разместят парчетата.
Ваня Георгиева коментира:
Много добра рецепта, само бих добавила и малко пресни гъбки, леко запържени в масло. Но въпрос на вкус.
Ваня Георгиева коментира:
Само бял дроб и шарено месо се слага + подправките, черен не. Но в някой край на България може и да слагат.
Ваня Георгиева коментира:
Снимката не отговаря на рецептата, тези кифлички са със сладко и захар от горе. Рецептата е за кифлички със сирене и коричка от чесън, масло и копър. Чудно как са я одобрили, на мен са ми премахвали снимки които отговарят. :)
Ваня Георгиева коментира:
Маята е доста за това количество мляко и яйца. Според мен 1/2 е напълно достатъчна. Трябва да обясните начина на оформяне, за който си няма понятие от питки а иска да опита да я направи.
Ваня Георгиева коментира:
Вода колкото поеме е много относително или 250-400 мл. Аз правя и с 250 течност вода или мляко и с 400-500 мл. Затова е хубаво да се уточнява.
Ваня Георгиева коментира:
Деси, пиши каква мая суха или прясна(кубче) и колко. Хубаво е да се знае за всяка питка се използва различно. За захарта и солта също няма грамаж. Иначе питката е супер.
Ваня Георгиева коментира:
Веси, от бутчета ли са пържолите?
Ваня Георгиева коментира:
Не са ли много 2 сухи май, на килограм брашно е достатъчно и една от 7 грама.
Ваня Георгиева коментира:
Много интересно е комбинацията уши със зелен лук, явно във вашия край така се приготвят, ще пробвам и аз.
Ваня Георгиева коментира:
Уникални пържолаци Сия, много ги обичаме в нашето семейство. Единственно бахара и дафиновия лист не ни допадат много като аромат. Твоите са много апетитни!
Ваня Георгиева коментира:
Опитай така стават много пухкави а ако искаш да са хрупкави ги направи по другата ми рецепта тук я има със галета.
Ваня Георгиева коментира:
Снимката е от сайта и изглежда перфектно но явно е за друга рецепта, и аз ще опитам за да видя резултата.
Ваня Георгиева коментира:
Един съвет, подвивай повече краищата отдолу за да не ти се получава така. Плънката без колбас за мен не е богата. :)
Ваня Георгиева коментира:
Много обичам джолан но по този начин не съм приготвяла, в нашия край го правим със кисело зеле или сварен и запечен. Ще пробвам така, много вкусно изглежда.