Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Правила съм със грейпфрут и ягоди и череши и пак се получава толкова приятен на вкус.
Ваня Георгиева коментира:
По същия начин изглеждаше хляба от нашето село и около фурната ухаеше толкова вкусно а аз като го пека има друг аромат. Печенето в пещи е съвсем друго.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! С валяка за тесто ми харесват повече отколкото да са гладки.
Ваня Георгиева коментира:
А тези кифлички нсподобяват на вкус моята питка с плънка, много вкусни са и с ементал е с по приятен аромат.
Ваня Георгиева коментира:
Много ми харесва и в най скоро време ще я опитам, благодаря за отговора и разяснението.
Ваня Георгиева коментира:
Изцяло туркс рецепта но малко ми е сложна но пък с агнешко е много вкусно.
Ваня Георгиева коментира:
Станала е уникална как се е пукнала само, много ме радват такива рецепти като са изпълнени перфектно.
Ваня Георгиева коментира:
Значи и във вашия край я правите тази рецепта, ние често закусваме със тях топли с айран са идеална закуска.
Ваня Георгиева коментира:
Мъжът ми е измайсторил една плоча която слагаме на котлон, може и на барбекю и на нея се запичат много хубаво и пържоли и пърленки, каквото искаш с две думи. Но и в тиган ги правя и пак стават.
Ваня Георгиева коментира:
Искам да попитам кашкавала не се ли стапя докато се изпичат, защото веднъж правих и се залепяха заради кашкавала.
Ваня Георгиева коментира:
Правя същата рецепта с масло става страхотен. Дори понякога със кристална захар.
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусен хляб ако се приготви правилно.
Ваня Георгиева коментира:
Не ти ли прилича на змиорка с дълга глава, кой знае дали е вкусна.
Ваня Георгиева коментира:
Според гъбите явно, и зависи колко хора ще чакат за нея.:)
Ваня Георгиева коментира:
Точно това написах и аз че е страхотно дори на мен повече ми харесва.
Ваня Георгиева коментира:
Това е любима моя рецепта, вкуса на червената чушка със боба заедно пасват страхотно.
Ваня Георгиева коментира:
Кашата става и много вкусна от примерно пачи крак, но с печурката си е класика.
Ваня Георгиева коментира:
Страхотен е аз го правя със пушени кокали или пушен врат става разкошен.