Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Много обичам джолан но по този начин не съм приготвяла, в нашия край го правим със кисело зеле или сварен и запечен. Ще пробвам така, много вкусно изглежда.
Ваня Георгиева коментира:
Соня с тези вкусотии ме караш само да огладнявам. :) Много обичам патладжана в ястията но моите хора в къщи не го искат и ми е много трудно така. Рецептата е страхотна.
Ваня Георгиева коментира:
Страхотна вкусотия! Богата на много вкусове и аромати. Браво!
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусно изглежда а снимка на разрязано роле имаш ли, питам защото искам да видя как изглежда вътре защото по нашите магазини няма точно това което мисля че е твоето.:)
Ваня Георгиева коментира:
Страхотно предложение не бях се сетила, само да не ми се разпаднат картофите.
Ваня Георгиева коментира:
Страхотна визия и предполагам е много вкусна. Браво!
Ваня Георгиева коментира:
Невероятно вкусно изглежда. Браво.
Ваня Георгиева коментира:
Да така е вкусни са с корнфлейкс но нямах в момента а и в къщи искат понякога със понякога без.:)
Ваня Георгиева коментира:
Поздравления изглеждат страхотно, предполагам и много вкусно! Ще опитам задължително с грис особенно.
Ваня Георгиева коментира:
Поздравления много ми хареса вашата рецепта, в най скоро време ще я направя и ще сложа локум с аромат на портокал, стават уникални нещата приготвени с него.
Ваня Георгиева коментира:
Да ти кажа честно не съм консумирала турски ястия и затова няма как да зная дали е вкусна, но искам скоро да опитам агнешките им кюфтенца и джигер нещо беше.:)
Ваня Георгиева коментира:
Вили рецептата и снимките са супер, много вкусно изглеждат тези рулца само ментата не ми допада но няма да я добавям когато ти пробвам рецептата.
Ваня Георгиева коментира:
Само с къдраво зеле ли става рецептата, питам защото трудно се намира у нас.
Ваня Георгиева коментира:
Много интересна чорба със много подправки, явно във вашия край се готвят много турски ястия. Ние сме много близо до границата но почти изобщо не знаем явно или не приготвяме.:)
Ваня Георгиева коментира:
Хубаво е яйцето да е рохко както на снимката, да се разтича или като масло. Браво за пицата.
Ваня Георгиева коментира:
Броколито сурово ли го слагате върху пицата?
Ваня Георгиева коментира:
Да ти кажа те моите хора в къще и те не я чакат до другия ден и след 2 часа я почват, но не е много омекнала а и зависи от кои бисквити са.