Благодаря ти Йорданка един човек да ме подкрепи. Радвам се че ти харесват моите ястия и питки. Мога да науча всеки който има желание и прави всичко с любов и желание.
Виждала съм салати и други рецепти с по 2 продукта и други абсурдни такива. Не виждам какво толкова ви пречи. От сайта между другото има хора който само гледат самото оформление и черпят идеи като нямат въображение и това им помага. Сайта е създаден затова според мен. Що се отнася за сърденето не се сърдя просто изказвам мнение.
Много вкусни станаха. Благодаря за хубавата рецепта която е и много добре описана. През зимата може олиото да се замени със свинска мас, също става много апетитно. Зелето поема доста мазнина, ако не е мазничко няма да е вкусно. :)
Благодаря Илияна! И на вкус е много хубаво дори и с топено сирене вместо кашкавал пак става. Само снимките не са много хубави защото фотоапарата се развали и ползвам друг.:(
Ако има от къде да си купите или ако някой отглежда зайци както ние, пробвайте стават уникални за нула време свършиха. Малко скептично сигурно гледате на тях защото мислите че само пилешките се ядат но тези са подобни на вкус дори за мен са по вкусни.
Рецептата е хубава но искам само да препоръчам на Гергана да пече повече на долен реотан или я пече по високо в самата печка. За мен от долу и отстрани е бяла а отгоре е препечена, аз например пека по средата едновременно на долен и горен реотан, но всяка печка е различна.
Моите коментари