Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
От нашия градски супер който не е верига супери но е много хубаво зареден дори някой продукти ги няма в Кауфланд, Била и Лидъл.
Ваня Георгиева коментира:
Виждала съм салати и други рецепти с по 2 продукта и други абсурдни такива. Не виждам какво толкова ви пречи. От сайта между другото има хора който само гледат самото оформление и черпят идеи като нямат въображение и това им помага. Сайта е създаден затова според мен. Що се отнася за сърденето не се сърдя просто изказвам мнение.
Ваня Георгиева коментира:
При нас поне за пармезан ни го продават.
Ваня Георгиева коментира:
Писала съм пикантен тоест лют. "La Chinata" от VIVENDA. Страхотен е със своя аромат на барбекю.
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусни станаха. Благодаря за хубавата рецепта която е и много добре описана. През зимата може олиото да се замени със свинска мас, също става много апетитно. Зелето поема доста мазнина, ако не е мазничко няма да е вкусно. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Илияна! И на вкус е много хубаво дори и с топено сирене вместо кашкавал пак става. Само снимките не са много хубави защото фотоапарата се развали и ползвам друг.:(
Ваня Георгиева коментира:
Така е на мен ми липсваше магданоза но тогава нямах и много съжалявах, вкуса просто е друг по-свеж и приятен.
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусно изглежда, такава комбинация от какао и канела не съм пробвала но мисля да опитам и да заменя орехите с други ядки.
Ваня Георгиева коментира:
Ние мажем скарата със глава лук или сланина, но лука е по добре не залепва после при печене.
Ваня Георгиева коментира:
Страхотно описание браво! Само за кромида - лук не слагаме ние, но ще пробвам с по малко количество да видим разликата.
Ваня Георгиева коментира:
Аз винаги ги правя със кисело мляко, смело можеш да пробваш и ще си доволна. На тефлонов тиган ги пека стават перфектни.
Ваня Георгиева коментира:
Ако има от къде да си купите или ако някой отглежда зайци както ние, пробвайте стават уникални за нула време свършиха. Малко скептично сигурно гледате на тях защото мислите че само пилешките се ядат но тези са подобни на вкус дори за мен са по вкусни.
Ваня Георгиева коментира:
Рецептата е хубава но искам само да препоръчам на Гергана да пече повече на долен реотан или я пече по високо в самата печка. За мен от долу и отстрани е бяла а отгоре е препечена, аз например пека по средата едновременно на долен и горен реотан, но всяка печка е различна.
Ваня Георгиева коментира:
С морската сол по вкусно ли се получава, чувала съм но не съм още пробвала освен на саламура за кисело зеле.
Ваня Георгиева коментира:
Състава е : градинска чубрица, горска чубрица, сминдух, лют червен пипер, царевично брашно и сол.
Ваня Георгиева коментира:
Обезателно ще го потърся много харесвам аромата на ябълки. Имам рецепта за ябълков сладкиш мисля в него да добавя.
Ваня Георгиева коментира:
Това е Бачковска шарена чубрица така се купува, много е ароматна. На другата снимка се вижда. С нея придобиват по различен вкус.
Ваня Георгиева коментира:
Днес научих за много видове брашна, от къде взимате ябълковото, не бях чувала до сега. А ароматно ли е?