Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Не съм правила до сега кифлички със бакпулвер интересно ми е за вкуса и ще пробвам. С мая ми известен вкуса дори и с квас.
Ваня Георгиева коментира:
Не мога да възприема горчицата, първо на вкус и какво точно прави тя на зеленчуците, соевия сос е напълно достатъчен, но въпрос на вкус.
Ваня Георгиева коментира:
Много е красива и ефектна и най важното че розите са от самото тесто и се хапват после. Браво!
Ваня Георгиева коментира:
Нямам такъв уред но явно става доста вкусно, но моите хора в къщи едва ли ще чакат да се готви бавно, такива гладници са.:)
Ваня Георгиева коментира:
И на мен ми е интересно освен да са тези които са на сач те са кръгли но те са по дебели а тези се вижда че са тънки.
Ваня Георгиева коментира:
Маргаринът къде се прибавя в тестото или накрая се маже като е изпечена?
Ваня Георгиева коментира:
В описанието е хубаво да не се пропуска че маята се активира със захар, пропуснали сте явно и маята не разбрах суха или прясна е.
Ваня Георгиева коментира:
Въпреки че има безалкохолно трябва да има захар за да се получи наистина тестото, а оформянето наистина е за пита охлюв без семена.
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусно изглежда ще опитам тази рецепта но ще намаля малко лука и маслините ще са от безсолните черни, дано да се получи.
Ваня Георгиева коментира:
Много е интересна но ако имаше други снимки бих искала да видя блатовете. Интересно ми е че са целувчини до сега не съм правила такива.
Ваня Георгиева коментира:
Много е красива но коя боя използвате на прах или течна, защото пишете червена боя а те са с много приятен лилав цвят.
Ваня Георгиева коментира:
Не разбирам козето сирене в чаени лъжици ли го измервате и то 16 нещо не мога да разбера.
Ваня Георгиева коментира:
Не зная защо ти мирише маста явно не е добре стопена и няма сода в нея. Тя се изкисва предварително във вода няколко пъти се изхвърля за да излезе изцяло кръвта от нишките така когато е приготвена не мирише. От Лидъл съм купувала също е хубава. Но от маста козуначените теста стават по пръхкави но и с масло се постига същия резултат. :)
Ваня Георгиева коментира:
Да ти кажа честно и аз много не одобрявам чубрицата но моето семейство си налага мнението и заради тях го правя. Риган най ми допада лично на мен.
Ваня Георгиева коментира:
Илияна аз харесвам повече всичко да ми е готово защото така не остават воднисти гювечетата ако примерно сложиш повече сок и вода. А и по малко ти гори фурната ;)
Ваня Георгиева коментира:
За мен си беше романтично с това хубаво сочно грозде да подадеш на любимия ароматна хапка със сирене ухаещо на масло и зърно грозде..............:)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Наталия! Старая се искам всичко което правя да е по изпипано, нали съм си художник. Преди поне се занимавах със рисуване това може би ми помага за декорациите.
Ваня Георгиева коментира:
И аз като теб Илияна обичам кашкавала но за жалост качествения вече много рядко се среща, дори веднъж пробвах с продукт за пица - нещо като имитация на кашкавал за по евтино но повече няма да повторя.