Аз пека питките си на 160 градуса, моята печка е по-силна явно защото съм чела че пекат на 180 но за мен това е прекалено много висока температура. Времето за което се пече е 40 - 45 минути, по ниските си питки пека за около 35-40 минути.
Права си Сия, аз затова когато го пека винаги го покривам с фолио така се задушава и остава сочен съвсем накрая го откривам да получи коричка и ако има малко вода да се изпари. На някой хора не им се връзва чесъна затова който иска може да не слага.
Много вкусно изглежда, аз слагам от златните стафиди но само вътре го омесвам защото отгоре като се препекат и стават твърди. Мас също може да сложиш малко ако имаш или масло.:)
Много интересна рецепта, браво! В Чехия съм споделяла кухня с виетнамци и съм виждала как готвят понякога съм се чудела на вкуса им но това е техен стил и вкус.
И тук солта нещо не е както трябва, на всички рецепти за питките съм писала примерно 1 ч.л или 1 к.л, не зная тук защо липсва ( л.) така изглежда че е чаша което не е правилно.
Моите коментари