Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Аз пека питките си на 160 градуса, моята печка е по-силна явно защото съм чела че пекат на 180 но за мен това е прекалено много висока температура. Времето за което се пече е 40 - 45 минути, по ниските си питки пека за около 35-40 минути.
Ваня Георгиева коментира:
Права си Сия, аз затова когато го пека винаги го покривам с фолио така се задушава и остава сочен съвсем накрая го откривам да получи коричка и ако има малко вода да се изпари. На някой хора не им се връзва чесъна затова който иска може да не слага.
Ваня Георгиева коментира:
Без яйца и мляко затова ли са постни? Много ми е интересен резултата. Ще ги пробвам.
Ваня Георгиева коментира:
Хубава рецепта а на колко разделяш блата след изпичането или него режеш?
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусно изглежда, аз слагам от златните стафиди но само вътре го омесвам защото отгоре като се препекат и стават твърди. Мас също може да сложиш малко ако имаш или масло.:)
Ваня Георгиева коментира:
Много интересна рецепта, браво! В Чехия съм споделяла кухня с виетнамци и съм виждала как готвят понякога съм се чудела на вкуса им но това е техен стил и вкус.
Ваня Георгиева коментира:
И тук солта нещо не е както трябва, на всички рецепти за питките съм писала примерно 1 ч.л или 1 к.л, не зная тук защо липсва ( л.) така изглежда че е чаша което не е правилно.
Ваня Георгиева коментира:
Да добавя само, че солта е 2 ч.л или 1 супена не препълнена а равна.
Ваня Георгиева коментира:
Наистина е много лесна, бързо се приготвя и става много вкусна а за сиропирането може със каквото имаш под ръка, дори и сок от компот.
Ваня Георгиева коментира:
И аз много обичам да меся и измислям нови модели.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Гергана и ти имаш хубава питка която коментирах че е бухнала много добре само малко печката ти я явно не пече равномерно.
Ваня Георгиева коментира:
Не знаех че в мултикукър може и хляб да се пече. Само с бяло брашно пробвала ли си?
Ваня Георгиева коментира:
С мая за кашкавал също се получава много хубав кашкавал.
Ваня Георгиева коментира:
Колко пици излизат от това количество тесто?
Ваня Георгиева коментира:
Много хубава рецепта а като са на топчета не остават ли вътре малко сурови, аз правя но ги шприцовам само моята рецепта е малко по различна.
Ваня Георгиева коментира:
А от къде сте си купили този уред, питам защото тук никъде не съм видяла.
Ваня Георгиева коментира:
Много неясно е описана рецептата, насипете ги и покрийте с вода, колко вода? Това количество за 1 компотен буркан ли е?