Маята е суха на прах, аз така разбирам под 1 пакетче. Сухата мая може и да не се активира резултата е същия дори и ако е омесена със сухите съставки като брашното.
Вили, аз нямам против рецептата за самия чай просто трябваше да сложиш третата снимка за основна там се вижда истинския цвят на ябълките аз дори бих добавила повече мед една лъжичка на мен лично ми е много малко. За канелата зная че е полезна затова и я използвам в доста сладкиши. Или с кисело мляко за висока захар се консумира.
Приготвяла съм подобен чай но става тъмен и мътен дори като изтискате ябълките и веднага покафенява. На снимката от ябълки ли е Вили? Или специален сорт.Дори и айванийките потъмняват.
И аз благодаря Илияна! Снощи си облизаха пръстите, ако нямаш шунка можеш да замениш с друг колбас или топено сирене. Панираната тиквичка става много приятна вкус.
Свинските сърца са по жилави по принцип и стават малко по сухи, но патешките особено от Патеса който купуваме ние са много крехки и сочни. От маринатата в която стоят стават още по крехки.
Баба така пържеше картофките на село и бяха уникални така че пробвайте ако не сте и мислите че това е проста рецепта. Споделям рецепти макар и прости за вас които наистина са вкусни. Който е нямал баба и дядо на село не знае какви прости но вкусни рецепти има там.
Моите коментари