Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Все по бедни салати виждам и солени и сладки, дори и с по два продукта като лимон и тиквички.
Ваня Георгиева коментира:
Много хубава рецепта само бих избегнала дафиновия лист и добавила пресен или сух джоджен той най много ми пасва на агнешкото месо.
Ваня Георгиева коментира:
Маята е суха на прах, аз така разбирам под 1 пакетче. Сухата мая може и да не се активира резултата е същия дори и ако е омесена със сухите съставки като брашното.
Ваня Георгиева коментира:
Вили, аз нямам против рецептата за самия чай просто трябваше да сложиш третата снимка за основна там се вижда истинския цвят на ябълките аз дори бих добавила повече мед една лъжичка на мен лично ми е много малко. За канелата зная че е полезна затова и я използвам в доста сладкиши. Или с кисело мляко за висока захар се консумира.
Ваня Георгиева коментира:
Пчелен или боров няма значение мед просто какъвто имате в момента.
Ваня Георгиева коментира:
От снимката е явно по тъмна е и затова.
Ваня Георгиева коментира:
Видях ги и е хубав на цвят.
Ваня Георгиева коментира:
Приготвяла съм подобен чай но става тъмен и мътен дори като изтискате ябълките и веднага покафенява. На снимката от ябълки ли е Вили? Или специален сорт.Дори и айванийките потъмняват.
Ваня Георгиева коментира:
Олиото не е уточнено колко е 1/2 ч.ч или цяла чаша.
Ваня Георгиева коментира:
Добре е описана рецептата но как ги нарязахте на 12 ленти и никъде не виждам 12 рулца.
Ваня Георгиева коментира:
Много си прав Иво и за олиото и за хартията, аз също ги слагам да попие излипната мазнина но съм пропуснала да напиша.
Ваня Георгиева коментира:
Уникална рецепта! Живяла съм Чехия и никога няма да забравя вкуса, хрупкави и ароматни. Който опита да ги направи няма да съжалява.
Ваня Георгиева коментира:
Пастърмата е сухо мезе не съм готвила с нея но сигурно става вкусно. А каква е свинска или телешка?
Ваня Георгиева коментира:
И аз благодаря Илияна! Снощи си облизаха пръстите, ако нямаш шунка можеш да замениш с друг колбас или топено сирене. Панираната тиквичка става много приятна вкус.
Ваня Георгиева коментира:
Свинските сърца са по жилави по принцип и стават малко по сухи, но патешките особено от Патеса който купуваме ние са много крехки и сочни. От маринатата в която стоят стават още по крехки.
Ваня Георгиева коментира:
Не е уточнено какво филе, пилешко или свинско, пушено?
Ваня Георгиева коментира:
Баба така пържеше картофките на село и бяха уникални така че пробвайте ако не сте и мислите че това е проста рецепта. Споделям рецепти макар и прости за вас които наистина са вкусни. Който е нямал баба и дядо на село не знае какви прости но вкусни рецепти има там.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря ти Йорданка един човек да ме подкрепи. Радвам се че ти харесват моите ястия и питки. Мога да науча всеки който има желание и прави всичко с любов и желание.