Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Добавих я в любими и обезателно ще ги направя.
Ваня Георгиева коментира:
Страхотна рецепта! Сия, само да ми уточниш за захарта чаена чаша и половина ли?
Ваня Георгиева коментира:
Сия, много съблазнително и вкусно изглежда погачата. Сигурна съм, че с тази рецепта в която има и прясно и кисело мляко вкусът и пухкавоста са уникални, любимата ми рецепта за питки и погачи.
Ваня Георгиева коментира:
Браво Сия! Много хубава питка, аз също харесвам с пълнозърнесто брашно но моите хора си искат от бяло и рядко правя за жалост, ще пробвам и твоята рецепта.:)
Ваня Георгиева коментира:
Аз я използвам когато нямам прясна а експресно трябва да направя нещо.:)
Ваня Георгиева коментира:
По моя преценка тестото и за погачи и закуски с прясна мая става най-пухкаво и вкусно.
Ваня Георгиева коментира:
Ще го пробвам но може да добавя поколадова глазура. Моите хора обичат по сладичко.:)
Ваня Георгиева коментира:
Някакъв набухвател няма ли - бакпулвер или сода. Правя подобен с швепс или лимонада.
Ваня Георгиева коментира:
И аз ги правя по тази рецепта но добавям и по някоя краставичка и чушка. Зависи какво имам по-точно.
Ваня Георгиева коментира:
Страхотна идея, много ми допадна само гъбите може да сменя със други които имам в бурканчета.
Ваня Георгиева коментира:
Той после като узрее стават шарени зърната или кафеви зависи от сорта. Но така в прясно състояние чушките са широки, жълти и мазни като масло. :)
Ваня Георгиева коментира:
На този боб в нашия край му казваме РАЙКЕН БОБ. На мен лично много ми харесва но за жалост го готвя рядко защото моите хора не са много очаровани от постните ястия. :)
Ваня Георгиева коментира:
Добра рецепта но домата би трябвало по хубаво да се изреже от бялата част или да се сложи домат със по хубав вид.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря за отговора. Не бях ползвала до сега от него. Мая и други ползвам на Йоткер и съм доволна но за какаото не знаех.
Ваня Георгиева коментира:
Писали сте хубаво какао. Кое според вас е хубаво? Има едно което е бледо и ниско маслено. Лично аз се чудя кое е истинското какао.
Ваня Георгиева коментира:
Права си и аз така правя имам я за резерва в шкафа.
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусно изглеждат и мисля да я пробвам само, че ще ги изпържа дано да се получат вкусни и хрупкави.
Ваня Георгиева коментира:
Изглеждат страхотно но другия път ги направи със прясна мая и ще видиш разликата, дори и 1/2 да е.:)