Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Страхотна е. Аз я правя само че с жива мая но и със суха става страхотно мека и пухкава.
Ваня Георгиева коментира:
Не се разтича но не е и стегнат както трябва.
Ваня Георгиева коментира:
Много добре ти се е получил, при мен нещо не се получават незнам къде греша.
Ваня Георгиева коментира:
Ципурата е много вкусна риба, може да се добави малко дивисил освен мащерката.
Ваня Георгиева коментира:
Незнам но много оригинално се е получило, хубава идея.
Ваня Георгиева коментира:
Стават страхотни по този начин освен че в йенско плаке ги правя аз и допълвам малко мед и 1-2 скилидки чесън.
Ваня Георгиева коментира:
Не знаех че може и с катък да се получат толкова апетитни мекици.
Ваня Георгиева коментира:
Аз лично съм го използвала за маслки на лицето с хума, кожата става мека и гладка.
Ваня Георгиева коментира:
А аз първо ги захаросвам да им излезе малко от водата защото те си пускат и тогава ги прибавям, да не ми се втечни кашата около тях.
Ваня Георгиева коментира:
Не се ли слагат да се киснат с оцет или нещо за изчистване. Само веднъж съм яла и се натрових и сега все си мисля че се правят нещо преди това.
Ваня Георгиева коментира:
Да Вили по хубаво е с ориз поне за нас защото обира водата да не е като измито. :) хем по гъстичка.
Ваня Георгиева коментира:
Много интересно че няма яйца, явно се получава доста добре така.
Ваня Георгиева коментира:
Много оригинално Стефи браво! Каква ти е купичката?
Ваня Георгиева коментира:
Такава рецепта с пълнеж никога не съм правила, време е да пробвам, само да не се разтече.
Ваня Георгиева коментира:
Да права си и аз исках така да направя но нямах а със сладко не ми харесва или карамел.
Ваня Георгиева коментира:
Прибавих я в любими много ми харесва, и аз я правя но с някой изключения.
Ваня Георгиева коментира:
Зашо си ги кръстила нервозни гъби?