Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Не е толкова трудоемко така ти се струва само мъжа ти да направи огъня и да има жар.
Ваня Георгиева коментира:
Вили хубава снимка, много свежи и вкусни са така приготвени тиквичките.
Ваня Георгиева коментира:
Верно това наистина е идея добре че ме подсети.
Ваня Георгиева коментира:
Невероятно изглежда и предполагам много вкусно, не съм правила точно такъв но е време да опитам, само дето мъжете ще се мръщят.
Ваня Георгиева коментира:
Страхотна рецепта за милинки и аз я правя с повечко мазнина и пудра захар.
Ваня Георгиева коментира:
Като го гледам направо ми се пълни устата, с агнешко месо ако не направя може и със свинско.
Ваня Георгиева коментира:
Не е толкова трудно да се приготвят просто е малко пипкава самата рецепта.
Ваня Георгиева коментира:
Много хубава и вкусна рецепта и как ти е изскочило сиренцето само много апетитно.
Ваня Георгиева коментира:
Да Вили стават мекички и вкусни а особенно ухаещи на лимон най ми харесват.
Ваня Георгиева коментира:
Уникално вкусни стават като запечени и аромата е страхотен така на грил тигана.
Ваня Георгиева коментира:
На мен ми беше една от първите и се справих затова мисля че не е труден модел.
Ваня Георгиева коментира:
Невероятни са тези сърми със вратните пържоли правим ги и в нашия край топят се в устата.
Ваня Георгиева коментира:
Запечения чесън от горе не прегаря ли? Орехите стават чудесно но чесъна...
Ваня Георгиева коментира:
Точно тези питки се правят със мас с олио не се получават.
Ваня Георгиева коментира:
Невероятна рецепта и толкова полезна с тези зеленчуци. Браво.
Ваня Георгиева коментира:
Магданоза защо се прибавя не ми е ясно?
Ваня Георгиева коментира:
Много любима наша рецепта, аз добавям и малко лук.
Ваня Георгиева коментира:
Много сполучлива рецепта, правила съм я много пъти.