Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Много сполучлива рецепта, правила съм я много пъти.
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусно е и само яйца със тиквичка.
Ваня Георгиева коментира:
Никога не бях се сетила за грах да сложа на пицата а имаме толкова много.
Ваня Георгиева коментира:
с домашна кайма стават най вкусни, понякога правим със готова от пакетчета овкусена но изобщо не ми харесва.
Ваня Георгиева коментира:
От къде идва това име в кой край на България, питам защото никога не съм чувала това име.
Ваня Георгиева коментира:
Искам да разбера тази рецепта но не мога. А прочетох я няколко пъти и разбрах самото приготвяне.
Ваня Георгиева коментира:
Е ние не сме чорбаджии но обичаме да си угаждаме или слагам каквото имам в хладилника.
Ваня Георгиева коментира:
Аз също скоро ги правих станаха ауникални но задължително слагам копър.
Ваня Георгиева коментира:
Ако имах още продукти бих ги сложила, но нямах хубавото е че всичко може да се сложи.
Ваня Георгиева коментира:
ще я пробвам, но ще заместя доматеното пюре със дом. сок
Ваня Георгиева коментира:
Коя за вас е универсална подправка за свинско, аз ползвам на пикантина но коя е вашата.
Ваня Георгиева коментира:
Да Стефи и на нас са любими защото стават сочни от вътре и хрупкави от вън. Вкусотия.
Ваня Георгиева коментира:
Много добре се е получило с тиквички не бях правила банички но имам доста от двора и ще направя.Хубава идея.
Ваня Георгиева коментира:
Не съм готвила с червена леща верно ли е че се вари по бързо.
Ваня Георгиева коментира:
Не е проблем и да я замразиш в камерата, аз си купувам по 3 примерно и когато ми потрябва я вадя.Същото качество е.Днес правих питки за сватба и с такава мая работих.:) Бухват идеално.
Ваня Георгиева коментира:
Правя доста рецепти за теста и с суха мая ми харесва но с прясна стават като че ли по пухкави но пък на по едри шупли.
Ваня Георгиева коментира:
Като ги изпечеш и докато изстиват ги намажи със масло.
Ваня Георгиева коментира:
В къщи всички бяха очаровани аромата на луканката придава невероятен вкус.