Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Страхотен е аз го правя със пушени кокали или пушен врат става разкошен.
Ваня Георгиева коментира:
Това е много добра идея да се прибави и бамя, тя е много ароматна и явно е много вкусно.
Ваня Георгиева коментира:
Направо страшна изглежда не бях виждала такава риба хем съм от рибарско семейство.
Ваня Георгиева коментира:
Не е ли доста времето за печене, няма ли да се изсуши сьомгата.
Ваня Георгиева коментира:
Не съм се сетила до сега да сложа и грах и краставички. Изглежда апетитно така.
Ваня Георгиева коментира:
Много е удобно когато рибата се наниже на шишче, за самото пържене и аз имам такава рецепта но с речна риба.
Ваня Георгиева коментира:
Хубава е рецептата но защо - суха баклава? Пак е сиропирана.
Ваня Георгиева коментира:
И на мен ми е свеж за през лятото е супер.
Ваня Георгиева коментира:
Дори от старите картофи става по плътен и хрупкав но нямах а само пресни.
Ваня Георгиева коментира:
Много интересна фалшива рецепта за дроб сърма си измислила.
Ваня Георгиева коментира:
Стефи аз обичам да правя красиви неща затова и се радвам на твоите. Не мога да пльосна нещо в чинията и готово. :)
Ваня Георгиева коментира:
Не защото моите чаши с които мера са ми тъкмо, то има различни чаени по малки и по големи.
Ваня Георгиева коментира:
Много е красива Стефи браво за идеите които предлагаш.
Ваня Георгиева коментира:
Сметана и извара е страшно вкусно и крехките репички апетитно.
Ваня Георгиева коментира:
От тиквички сигурно е много вкусно и хрупкаво но още не съм пробвала.
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусно и оригинално Стефи браво, ще ти използвам идеята за цветето. :)
Ваня Георгиева коментира:
Другия път ще я сиропирам повече малко по сухичка ми се получи но от страх да не прогизне.:)
Ваня Георгиева коментира:
Баклата не е много полезен зеленчук но пък толкова вкусен.