Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Много вкусно предложение,само магданоза ми липсва.
Албена Асенова коментира:
Аз направо слагам кубчета лед в таратора и така за горещите дни става превъзходен.
Албена Асенова коментира:
Шарена чубрица ще рече шарена сол с чубрица предполагам?
Албена Асенова коментира:
И малко домашно сиренце става чуден обяд или вечеря!
Албена Асенова коментира:
Класика!Бих добавила малко магданоз за цвят. :-)
Албена Асенова коментира:
Уау,е това се казва готвене и подробна рецепта!Няма начин да не вкусна!
Албена Асенова коментира:
Какво ще рече жъкани?
Албена Асенова коментира:
Зимно време, с нарязан малко праз лук и няколко капки олио се получава чудесна салатка,ако може така да се каже.
Албена Асенова коментира:
А някакви подправки не се ли слагат?
Албена Асенова коментира:
Понеже избягвам да пържа(а обичам пържено),наистина първо ги опекох на котлона след което ги опарих така да се каже в сгорещена мазнина.Ако смяташ,че е доста в страни от рецептата ти,то най-учтиво моля за извинение и очаквам администраторите да махнат снимката.
Албена Асенова коментира:
Сигурно ще стане, не съм пробвала.Но в такъв случай трябва да се добави мазнина.Когато се пържат се омазняват леко.
Албена Асенова коментира:
А пилешкото месо когасе слага и сварено ли е предварително или запържено?
Албена Асенова коментира:
Това е основната зимнина без която не мога.Лесно и удобно при готвене през зимата когато липсват пресни зеленчуци.
Албена Асенова коментира:
Може и малко черен пипер да се добави.
Албена Асенова коментира:
Класика!Като деца много често ги хапвахме!
Албена Асенова коментира:
Сините сливи дават леко киселосладък вкус и резултатът е наистина изкушаващ.
Албена Асенова коментира:
Много вкусно,обичам много боб с наденица,но и на мен ми липсва джоджена.Аз също слагам доста подправки,като мащерка,калофер и целина.
Албена Асенова коментира:
За да стане по сочна пицата,аз поръсвам и с няколло капки зехтин.