Моите коментари

Албена Асенова коментира:
За да стане по сочна пицата,аз поръсвам и с няколло капки зехтин.
Албена Асенова коментира:
Винаги съм си мислела,че сърцата не стават за грил, защото са само мускул без каквато и да е мазнина в тях.
Албена Асенова коментира:
Аз бих сложила белтъка в тестото,а жълтъка да остане за намазване.
Албена Асенова коментира:
И аз съм любопитна от резултата.Ще се радвам да прочета и други мнения.
Албена Асенова коментира:
Посолявам дроба след като е приготвен.Иначе става твърд.
Албена Асенова коментира:
Много оригинално.Сигурно готварските ви умения са наистина на ниво,щом приятелите ви са ви оценили и с име.:-)Ще пробваме вашите рецепти Ди' Лазари!
Албена Асенова коментира:
Любимата ми торта,но до сега не съм правила с готови бисквити.
Албена Асенова коментира:
Чудесна салата,само чушката я предпочитам изпечена!
Албена Асенова коментира:
Много вкусни стават ако вместо вода се сложи прясно мляко.
Албена Асенова коментира:
Това с дупченето на тестото е много добра идея.Така предполагам хляба няма да стане клисав както се случва понякога.
Албена Асенова коментира:
Много вкусно предложение.А който не иска да му сладнее баницата от лимонадата може да използва просто газирана вода.
Албена Асенова коментира:
Аз съвсем леко сиропирам блата на парфетата.
Албена Асенова коментира:
Чесънът придава особено пикантен вкус и аромат!
Албена Асенова коментира:
Аз реших,че е като черния пипер,въобще не се сетих,че може да е от чушки.:-)
Албена Асенова коментира:
Ах,за трети път срещам в рецепти този кайенски пипер!Какво представлява и има ли го в нашата търговска мрежа?
Албена Асенова коментира:
Както винаги вкусно и апетитно.
Албена Асенова коментира:
Много цветно,грабва окото и небцето!
Албена Асенова коментира:
Бобчетата на райкиния боб са шарени,поне така аз знам.И шушулките са по-окръглени.