Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Опитайте вместо с чубрица да прибавите джоджен.Определено ще ви допадне.
Албена Асенова коментира:
Аз не обичам козе сирене,но за това моята баба приготвяше чудесно овче.Направо се изкушавам да пробвам.
Албена Асенова коментира:
Много е вкусна наистина.Готвя я през зимата основно,но си запазвам малко кисело зеле и зелев сок и за лятото.
Албена Асенова коментира:
Какво представлява кайенския пипер?Не ми е познат и ще ми е интересно да разбера и в какви други ястия може да се използва?
Албена Асенова коментира:
Аз ги заливам и с млечночеснов сос и стават неустиомо вкусни.
Албена Асенова коментира:
По същият начин може да се напълни и тиква.Много вкусно и богато на аромати блюдо.
Албена Асенова коментира:
Всичко което се намира в хладилника може да се сложи на тази пица,струвами се.:-)
Албена Асенова коментира:
Аз оставям в бутилката половината от бирата и пилешкото месо се овкусява допълнително по този начин.
Албена Асенова коментира:
Само не ми е ясно как се стърже босилек?
Албена Асенова коментира:
Какво е сорго и има ли го в нашите магазини?Може би е известно под друго име.
Албена Асенова коментира:
В моя край се прави с прясно мляко.
Албена Асенова коментира:
Лукът е задължителен,ако говорим за български кюфтета на скара.
Албена Асенова коментира:
Да,и аз за това се зачудих,защото се заваряват.Аз също така го приготвям.
Албена Асенова коментира:
И аз не съм чувала за това сирене,,Мимолет",но предполагам може да се замени с,,Гауда" например.
Албена Асенова коментира:
Чудесен сок става,но защо и лимонена киселина,те без това малко си киселеят плодовете?
Албена Асенова коментира:
Сладкото отгоре върху сладкиша е като глазура,така,че и без пудра захар би бил също така вкусен.
Албена Асенова коментира:
Аз свързвам ретро тортите с маслените цветни кремове шприцовани на розички,листенца и т.н.
Албена Асенова коментира:
Ако се добавят и малко сини сливи ще стане още по-богато плодово изкушение.