Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Аз към маслото и пудрата захар прибавям един суров жълтък.Не е моя приумица,просто така знам рецептата за това лесно и вкусно руло.
Албена Асенова коментира:
А какво е секана?
Албена Асенова коментира:
Много добро решение за стария хляб.С чаша айрян се получи много добра закуска.
Албена Асенова коментира:
Брашното не е ли твърде малко за толкова много плънка?
Албена Асенова коментира:
Тая къдрава цикория нещо не можах да я открия на нашия пазар.
Албена Асенова коментира:
По неволя я оставих да втаса и пак си стана.
Албена Асенова коментира:
Много добре изглеждат! И аз ще пробвам.Моите все стават малко жилави.
Албена Асенова коментира:
А черен дроб,не се ли слага?
Албена Асенова коментира:
Чела съм за тученицата,че е много полезна,а винаги я пренебрегваме.Включително и аз.Това е чудесно предложение за включването и в менюто.
Албена Асенова коментира:
Готвила съм тази ретро манджичка само,че аз чуквам и едно яйце и разбърквам колкото да стане на конци.
Албена Асенова коментира:
Много примамливо и апетитно!
Албена Асенова коментира:
Не съм опитвала подобно ястие.Предполагам трябва по-твърд кашкавал.
Албена Асенова коментира:
С прясно изцеден лимонов сок рибката става прекрасна.
Албена Асенова коментира:
Вино,предполагам червено?
Албена Асенова коментира:
Аз знам от моята майка,че се добавя и съвсе малко лимонена киселина,за да не сладнее много зелето.Но това вече е въпрос на вкус.
Албена Асенова коментира:
Вместо блат могат да се сложат бисквитки,пак ще стане вкусно.Чудесно предложение!
Албена Асенова коментира:
Бами е заради бамбука,а тук липсва.
Албена Асенова коментира:
Тоя боб нещо не ми се връзва с английската закуска.А и още от сутринта с боб...