Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Тази супичка много ще допадне на децата.Те обичат гъсти супички,струвами се.
Албена Асенова коментира:
Опитвала съм ревен само на сладкиш и определено не ми харесва.Има леко кисел вкус,което не значи че на други също не би им харесал.
Албена Асенова коментира:
Едва ли ще ми се дояде в такъв ресторант!Това е за доста ексцентрични хора.
Албена Асенова коментира:
Аз прибавих малко повече вода и накрая чукнах едно яйце,като го разбърках да стане на конци.Така знам от моята баба.
Албена Асенова коментира:
Витаминозна бомба след дългата зима.
Албена Асенова коментира:
Обожавам торта ,,Медовик" със всякакъв крем.
Албена Асенова коментира:
Доколкото знам тефлоновото покритие е едно от най-вредните.Подобре е да не се използват въобще съдове с такова покритие.
Албена Асенова коментира:
Късно я видях тази рецепта,но не е късно да я пробвам.Мисля,че мъфините ще са също така вкусни както и изглеждат
Албена Асенова коментира:
На всички в къщи е любима.Само за орехите не бях чувала,но и не мисля да добавям.
Албена Асенова коментира:
Чудесна гарнитура,а защо не и като основно ястие.
Албена Асенова коментира:
Мен също ми е любима.Но аз слагам праз или червен лук и магданоз.
Албена Асенова коментира:
Аз бих добавила и малко прясна целина.
Албена Асенова коментира:
От солта става твърд.Солта се слага накрая след като се изпече или изпържи черния дроб.
Албена Асенова коментира:
Ох,голям проблем е да се изчисти тигана след ползване.Вече съм съсипала един и предпочитам скарата само заради този проблем,но ще пробвам със съветите.
Албена Асенова коментира:
Отдавна не се бях сещала за грис халва.Тази рецепта ме върна в ученическите години,когато по столовете задължително присъстваше в седмичното меню.
Албена Асенова коментира:
Ха,и аз готвя на грил тиган,но изглежда доста от нещата не ги правя правилно.Ще се възползвам от съветите за напред.