Моите коментари

Албена Асенова коментира:
И на сач сигурно ще стане.Вкусотиика.
Албена Асенова коментира:
Буранията не е ли каша с лапад?
Албена Асенова коментира:
Ох,вкус от детството.Бяха традиция да се приготвят за Нова година у дома.
Албена Асенова коментира:
Наистина отвътре остават течни.Пекат ли се и минута повече стават обикновени кесчета.
Албена Асенова коментира:
Предпочитам си рожден ден по български,с тортичка и многооооо подаръци.
Албена Асенова коментира:
Грис халва със сладолед-интересна комбинация!Изостря любопитството ми.
Албена Асенова коментира:
Печен или паниран-перфектно решение за приготвяне на карфиол.
Албена Асенова коментира:
Готвенето в йенска тенджера е перфектното решение за здравословно приготвяне на храна.
Албена Асенова коментира:
Много аромат и вкус се носи от тази статия.
Албена Асенова коментира:
Прекрасни предложения за любителите на този зеленчук.
Албена Асенова коментира:
Само кленовия сироп липсва и съвсем по американски!
Албена Асенова коментира:
Налей,налей кръчмарю по едно винце с тез апетитни кюфтенца сладко да замезя!
Албена Асенова коментира:
Много лесни и апетитни.А като са кухи можем и сладко да им сложим.
Албена Асенова коментира:
Много обичана българска салата!
Албена Асенова коментира:
Селски-гаранция за лесно и вкусно.
Албена Асенова коментира:
Много красиви,предполагам и много апетитни.
Албена Асенова коментира:
Чудесна дроб сърма за тези които не обичат агнешко.Аз я направих със зелен лук и пресен джоджен.Също така добавих и пилешки дробчета.Наистина вкусно.