Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Сладкишът изглежда наистина празнично и внася домашен уют и настроение на масата.
Албена Асенова коментира:
Дебелея само като гледам.
Албена Асенова коментира:
Това се казва майсторлък.Златни ръце.
Албена Асенова коментира:
Аз все не мога да ги докарам.Стават почти винаги твърди и почти съм се отказала да правя още опити.Нещо бъркам.Но тия изглеждат превъзходно.
Албена Асенова коментира:
Но,резултата сигурно ще е впечатляващ!Поздравления!
Албена Асенова коментира:
Леле,това си е направо кулинарно изпитание!
Албена Асенова коментира:
О,ще пробвам непремено и с фетата.
Албена Асенова коментира:
А ако половината от крема сиренето се замени с Маскарпоне,дали ще стане хубаво?Това Маскарпоне все го набутвам някъде.Много ми допада.А българско крема сирене не мога да случа качествено,с вкус познат ми от преди години.
Албена Асенова коментира:
Не бях се замисляла,че и меда може да попадне в графата на ГМО продуктите.
Албена Асенова коментира:
Предполагам ромът може да се замести с есенция?
Албена Асенова коментира:
Не съм опитвал булгур от дете,даже не помня вкуса му.Все се каня да пробвам нещо и може би и аз ще започна със салата.
Албена Асенова коментира:
Сега е времето на зелените салати и е най-подходящото време да се пробват повечето дресинги.
Албена Асенова коментира:
Тези салати са доста засищащи,направо могат да заменят някое основно.
Албена Асенова коментира:
Бих добавила и Сос "Айоли".
Албена Асенова коментира:
Не съм опитвала никога Абсент,виждам,че предлагат по магазините.Но като не знаеш какъв е истинския вкус,как да разбера кой е оригинален.А се изкушавам да видя ,,зелени феи".
Албена Асенова коментира:
КюрасоКюрасо08.03.2015
Коктейлите с Кюрасо са уникали и на визия и на вкус.При тези коктейли грешки няма.
Албена Асенова коментира:
Сладките стават много пръхкави,а баба ми пържеше картофки в свинска мас.
Албена Асенова коментира:
Аз не слагам чубрица,а малко мащерка и целина.Пак става много вкусно.