Агнешки Дроб по Селски

Разгледай всички 70 избрани предложения за агнешки дроб по селски в Готвач.бг.
Агнешки дроб по селскиАгнешки дроб по селски
дроб с щипка черен и червен пипер, щипка сол и поръсете щедра щипка наситнен магданоз. Сервирайте агнешкия дроб по селски топъл, по желание със салатка! Да ви е сладко!...
Агнешка дроб-чорба по селскиАгнешка дроб-чорба по селски
прецедения бульон от сварения бял дроб, който се начуква на дребни късчета и се слага в кипящия бульон. След като кипне дробът, се прибавя...
Бабината селска агнешка дроб сармаБабината селска агнешка дроб сарма
12
Изпържваме почистените дреболии с нарязания лук. Добавяме ориза и 1.5 л вода. Овкусяваме с подправките и печем в загрята фурна. Преди да...
Свински дроб по селскиСвински дроб по селски
10
едри парчета зеленчуци (лукът на дебели полумесеци), виното и оставете да се задушава, докато дробът по селски остане почти само на мазнина. Овкусете със сол и черен пипер....
Дроб супа по селскиДроб супа по селски
нарязания на ситно дроб. Задушаваме за 1-2 минути, слагаме черен и червен пипер, сол и магданоз, разбъркваме 1-2 пъти и изсипваме всичко в...
Черен дроб по селскиЧерен дроб по селски
свинския дроб (предварително накиснат в малко прясно мляко и отцеден), нарязан на парчета и оваляни в брашно. След като се позапържи, добавете...
Задушен Агнешки ДробЗадушен Агнешки Дроб
Обелваме и нарязваме лука и моркова. В тиган поставяме и нарязания лук в олиото, както и морковите на кубчета. Към тях добавяме дроба и...
Агнешки дроб с лукАгнешки дроб с лук
1
Сваряваме в подсолена вода дроба, нарязан на парчета. В тиган разтопяваме маслото. Добавяме нарязания на ситно лук и оставяме да се задуши...
Агнешки дроб в булоАгнешки дроб в було
Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън. Завиваме го добре...
Агнешки дреболии по селскиАгнешки дреболии по селски
Дреболиите се измиват добре и се варят до готовност. Двата вида лук се почистват и се нарязват по едричко. Готовите дреболии се изваждат...
Селска дроб сармаСелска дроб сарма
3
. Заливаме с разбитите яйца, брашно и кисело мляко, които леко сме посолили също. Печем дроб сармата на предварително загрята на 200°C фурна около 30...
Агнешка супа по селскиАгнешка супа по селски
Сложете агнешки врат в дълбока тенджера с 3 л студена вода и зърната черен пипер на котлона и оставете да кипне, щом заври с решетъчна лъжица...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: