Агнешки Дроб по Селски

Разгледай всички 65 избрани предложения за агнешки дроб по селски в Готвач.бг.
Агнешка дроб-чорба по селски
Агнешка дроб-чорба по селски
прецедения бульон от сварения бял дроб, който се начуква на дребни късчета и се слага в кипящия бульон. След като кипне дробът, се прибавя...
Бабината селска агнешка дроб сарма
Бабината селска агнешка дроб сарма
12
Изпържваме почистените дреболии с нарязания лук. Добавяме ориза и 1.5 л вода. Овкусяваме с подправките и печем в загрята фурна. Преди да...
Дроб супа по селски
Дроб супа по селски
нарязания на ситно дроб. Задушаваме за 1-2 минути, слагаме черен и червен пипер, сол и магданоз, разбъркваме 1-2 пъти и изсипваме всичко в...
Черен дроб по селски
Черен дроб по селски
свинския дроб (предварително накиснат в малко прясно мляко и отцеден), нарязан на парчета и оваляни в брашно. След като се позапържи, добавете...
Свински дроб по селски
Свински дроб по селски
10
едри парчета зеленчуци (лукът на дебели полумесеци), виното и оставете да се задушава, докато дробът по селски остане почти само на мазнина. ...
Агнешки дреболии по селски
Агнешки дреболии по селски
Дреболиите се измиват добре и се варят до готовност. Двата вида лук се почистват и се нарязват по едричко. Готовите дреболии се изваждат...
Агнешки дроб с лук
Агнешки дроб с лук
1
Сваряваме в подсолена вода дроба, нарязан на парчета. В тиган разтопяваме маслото. Добавяме нарязания на ситно лук и оставяме да се задуши...
Агнешки дроб в було
Агнешки дроб в було
Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън. Завиваме го добре...
Задушен Агнешки Дроб
Задушен Агнешки Дроб
Обелваме и нарязваме лука и моркова. В тиган поставяме и нарязания лук в олиото, както и морковите на кубчета. Към тях добавяме дроба и...
Селска дроб сарма
Селска дроб сарма
3
. Заливаме с разбитите яйца, брашно и кисело мляко, които леко сме посолили също. Печем дроб сармата на предварително загрята на 200°C фурна ...
Агнешки Дроб на Фурна
Агнешки Дроб на Фурна
Измиваме добре черния дроб и го сваряваме във вода с бульона. След сваряването го нарязваме на филийки. Зеленчуковия микс поставяме в тиган...
Задушен агнешки черен дроб
Задушен агнешки черен дроб
, махаме капака засилваме огъня и оставяме да изври водата от лука. Измития добре дроб нарязваме на малки парченца и запържваме за 10 минути в...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: