Агнешки Ребърца на Скара

Прегледай всички 74 избрани предложения относно агнешки ребърца на скара в Готвач.бг.
Агнешки Ребърца на СкараАгнешки Ребърца на СкараИмайте предвид, че силно препеченото агнешко става много сухо. След като извадите ребърцата, чак тогава ги посолете, никога преди това!...
Мариновани Агнешки Ребра на СкараМариновани Агнешки Ребра на СкараПродуктите се разбъркват хубаво и с получената марината се намазват предварително нарязаните на порции и посолени агнешки ребърца....
Ребърца на скараРебърца на скараЗагрейте добре скарата и я намажете с малко мазнина. Посолете ги още ако е необходимо и печете до готовност....
Задушени агнешки ребърцаЗадушени агнешки ребърца
Направете марината за ребърца, като смесите бирата, черния и червения пипер, солта и джоджена....
Чеснови ребърца на скараЧеснови ребърца на скараПечете до хубав загар от всички страни и когато извадите готовите ребърца на скара, посолявайте допълнително, тъй като в марината солта е съвсем малко...
Крехки ребърца на скараКрехки ребърца на скараИзвадете и сервирайте с подходяща гарнитура готовите крехки ребърца на скара....
Карамелизирани ребърца на скараКарамелизирани ребърца на скараПолучават се разкошни ребърца на скара! Карамелизирани ребърца на скара - за наздравици и весела компания!...
Мариновани ребърца на скараМариновани ребърца на скараСлед това отцедете ребрата от маринатата и загрейте скарата, намажете ребрата с парче лук....
Глазирани ребърца на скараГлазирани ребърца на скараЗа най-добро овкусяване е хубаво да постоят няколко часа, след което можете да ги печете на загрята скара, като мажете докато се пекат за великолепното...
Свински ребърца на скараСвински ребърца на скараЗагрейте скарата или барбекюто, намазнете реотаните и сложете ребрата да се пекат, като ги обръщате....
Специалитет с агнешки ребърцаСпециалитет с агнешки ребърцаПечените агнешки ребърца се поднасят гарнирани със задушените зеленчуци, картофите и лапада. Поръсва се с магданоз и листенца мащерка....
Агнешки ребърца по хамбургскиАгнешки ребърца по хамбургскиАгнешките ребра нарязани на парчета се намазват с горчицата. Това ще даде сочност на месото....

Рейтинг

3.4
Общо 7 гласували
5 0
4 5
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: