Gotvach.bg»Избрани Колекции»Баница с Кайма и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Баницата с кайма, гъби и ориз е подходяща за вечеря, може да се сервира и като предястие....

Запържваме каймата и отцеждаме. В друг съд запържваме гъбите, отцеждаме. Смесваме каймата и гъбите....

Оставете във фурната за още 5 минути, докато кашкавалът върху баницата с гъби, тученица и кайма се разтопи. ...

Гъбите се нарязват на филийки и се сваряват в подсолена вода. Празът се нарязва на ситно и се запържва в олио....

Така наредената баница се нарязва на кубчета и се полива с разбитите яйца и бира....

Дърпана баница с кайма е произведение на родното кулинарно изкуство.
Вижте още как се точат кори за баница и как баницата да остане надута....

3

Запържваме около 10 минути нарязан на ситно кромид лук и прибавяме намачканата кайма.
Разбъркваме, докато каймата стане на трохи....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
51
44
31
22
10
Дай твоята оценка: