Варени Пилешки Гърди

Разгледай всички 20 подбрани съвети относно варени пилешки гърди в Готвач.бг.
Варени пилешки гърди за трениращиВарени пилешки гърди за трениращи
сварят. Свареното пилешко месо се накъсва или нарязва на парченца и се залива с малко зехтин, поръсва се с щика сол, червен пипер и чер пипер...
Пилешко ВареноПилешко Варено
2
домат. Доварете ястието, като добавите сол, черен пипер и чубрица. Поднесете Пилешкото Варено с малко скълцан магданоз по желание....
Варени Пилешки КракаВарени Пилешки Крака
В тенджера с вода слагаме краката и поставяме на котлона, като оставяме да заврат. При варенето се получава пяна, която отстраняваме и...
Пилешки гърди на скараПилешки гърди на скара
Нарежете гърдите на тънки пържоли. Сложете ги в кутия. Добавете соевия сос и зехтина. Затворете и оставете няколко часа в хладилника...
Пилешки гърди в сачПилешки гърди в сач
Овкусяваме пилешкото с подправките и оставяме за час-два, ако имате възможност - и цяла нощ. Слагаме в сача, към него добавяме и домата, ако...
Пилешки гърди на тиганПилешки гърди на тиган
Пилешките гърди се нарязват на хапки и поръсваме с къри, малко сол и черен пипер. Зеленчуците се почистват, лукът се нарязва на ситно...
Мариновани пилешки гърдиМариновани пилешки гърди
Начукайте леко пилешките гърди, в дълбока купа изцедете сока от лимона, добавете зехтина и подправките, сложете гърдите в купата с марината и...
Пилешки гърди с тиквичкиПилешки гърди с тиквички
Нарежете месото и го овкусете със сол и черен пипер. Поръсете с брашното и разбъркайте. Сгорещете маслото и олиото в тиган и добавете месото...
Пилешки гърди със зеленчуциПилешки гърди със зеленчуци
2
Нарежете картофите, лука, морковите и тиквичките на кръгчета. Чушките нарежете на ивици. Овкусете със зехтин, сол и черен пипер...
Пилешки гърди стил КалабрезеПилешки гърди стил Калабрезе
Пилешките гърди се почистват от всякакви жилки и и малките бели ивици. Посоляват се със сол и черен пипер. Загрява се зехтинът и маслото и...
Рулца от пилешки гърдиРулца от пилешки гърди
Пилешките гърди, ако са голямо парче, тип пеперуда се разрязват на две, а след това всяка половина може да се сцепи да стане по-голямо и тънко...
Пилешки гърди с оризПилешки гърди с ориз
Пилешките гърди се сваряват до полуготовност със сол. Свалят се от котлона и се нарязват на малки парчета /може да се разкъсат на късчета...

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: