Великденски Козунак за Диабетици

Прегледай всички 12 авторски предложения относно великденски козунак за диабетици в Готвач.бг.
Великденски козунак
Великденски козунак
Маята, 2 с.л. брашно и 1/3 от захарта се поставят в затопленото прясно мляко. Сместа се оставя встрани, докато маята се активизира. Отделно...
Великденски козунаци
Великденски козунаци
. Поставете оформените козунаци в тавички, намажете с разбито яйце, поръсете със захар и украсете с белени бадеми и цели орехови ядки. Покрийте с ...
Козунак за диабетици
Козунак за диабетици
оплетете козунака като плитка. По желание може да разделите на 2 части тестото и да направите 2 по-малки козунака. Поставете сплетения ...
Великденски козунак с масло
Великденски козунак с масло
. И така от три фитила се оформя плитка, която се поставя в тава покрита с хартия. Оформените козунаци пак се покриват с найлон и кърпа и се...
Великденски козунак с боровинки
Великденски козунак с боровинки
Великденския празник посрещаме по традиция със сладък обреден хляб. За замесването на козунак е важно да знаем, че всички продукти, участващи ...
Великденски козунак 100 удара
Великденски козунак 100 удара
, докато приблизително удвои обема си. След като великденските козунаци 100 удара втасат, ги печем в предварително загрята на 160-170 ...
Великденски рула и козунак
Великденски рула и козунак
4
, докато се усвои. Оставя се на топло да втаса за 1 час и половина. Готовото тесто се разделя на три части, за две рула и един кръгъл козунак. С...
Великденски козунак със стафиди
Великденски козунак със стафиди
тестото се оформя козунака - с 2-3 или 4 рула, които се оплитат или се използва форма за печенето. По време на оформянето се добавят стафидите и...
Уникален великденски козунак
Уникален великденски козунак
краищата прищипвате, за да не пада плънката. Оформеният козунак слагате в походяща тава покрита с хартия за печене и оставяте отново да втаса...
Великденски козунак по валенсиански
Великденски козунак по валенсиански
великденски козунак по валенсиански в предварително загрята на 180 градуса фурна за 30-35 минути или до хубав златист загар. Да ви е ...
Пухкав домашен Великденски козунак
Пухкав домашен Великденски козунак
мазнина. След това козунакът се оставя да втаса 2 часа или докато не стане двоен. Прави се плитка, остава се да втаса още 20 минути...
Великденски козунак с локум
Великденски козунак с локум
на формата. Оставете готовите козунаци да втасат, след което намажете с разбит жълтък с малко мляко, поставете отгоре локумчета, поръсете със...

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: