Gotvach.bg»Избрани Колекции»Виенски Щрудел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Печем виенския щрудел за около 45-50 мин на 180-200 градуса.
Разрязваме готовия щрудел, след като е изстинал напълно....

Класическият виенски щрудел е готов.
Опитайте също класическия виенски шницел....

Поръсете готовия виенски ябълков щрудел с пудра захар и сервирайте с топка ванилов сладолед....

Готовият виенски ябълков щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така.
Нарежете го на парчета, докато е още топъл....

Заедно с картофите може да добавите намачкани и други зеленчуци на вкус в този щрудел с картофи....

8

Печете 20-25 мин, докато щруделът добие златист цвят.
Поднесете топъл или студен, поръсен с пудра захар и топка ванилов сладолед....

1
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка: