Виенски ябълков щрудел

Виенски ябълков щрудел

0

стегнато руло. Поставете щрудела в тава върху лист хартия за печене и изпечете на 180 С за 15-20 мин. Поръсете готовия щрудел с пудра захар и сервирайте с топка ванилов сладолед....

1

Виенски Щрудел

Разгледай всички 6 авторски предложения относно виенски щрудел в Готвач.бг.
Виенски ябълков щрудел

Виенски ябълков щрудел

време на печенето мажете щрудела с разтопено масло през интервал от 10 минути. Готовият щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така. Нарежете го на парчета, докато е още топъл....

Перфектният виенски щрудел

Перфектният виенски щрудел

2

Виенският ябълков щрудел е любим на хиляди хора по цял свят. Щруделът прилича на баница с ябълки, защото се прави от тънки кори и се...

Щрудел

Щрудел

1

ябълките пускат много сок, го отделям в една чаша и след изпичане сиропирам с него щрудела, а поръсвам с пудрата захар след пълното му изстиване....

Виенски щрудел с орехи и канела

Виенски щрудел с орехи и канела

виенския щрудел за около 45-50 мин на 180-200 градуса. Разрязваме готовия щрудел, след като е изстинал напълно. Поднасяме поръсено с пудра захар....

Ябълков щрудел по оригинална виенска рецепта

Ябълков щрудел по оригинална виенска рецепта

2

парчета. Сервира се с ванилов сос и чаша хубаво виенско кафе. Превъзходна рецепта от австрийската кухня! Източник: mycandykitchen.blogspot.com...

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: