Виенски Щрудел

Разгледай всички 24 авторски предложения относно виенски щрудел в Готвач.бг.
Перфектният виенски щруделПерфектният виенски щруделВиенският ябълков щрудел е любим на хиляди хора по цял свят....
Как се приготвя щрудел?Как се приготвя щрудел?Оригиналният виенски щрудел Замесете тестото от брашно, вода и малко мазнина. Прибавете малко сол към брашното....
Класически виенски щруделКласически виенски щруделКласическият виенски щрудел е готов....
Виенски ябълков щруделВиенски ябълков щруделПоръсете готовия щрудел с пудра захар и сервирайте с топка ванилов сладолед....
Виенски ябълков щруделВиенски ябълков щруделПо време на печенето мажете щрудела с разтопено масло през интервал от 10 минути....
ЩруделЩрудел
1
Понякога, когато ябълките пускат много сок, го отделям в една чаша и след изпичане сиропирам с него щрудела, а поръсвам с пудрата захар след пълното...
Виенски щрудел с орехи и канелаВиенски щрудел с орехи и канелаПечем виенския щрудел за около 45-50 мин на 180-200 градуса. Разрязваме готовия щрудел, след като е изстинал напълно....
Из царството на Континенталните сладкиши: ЩруделиИз царството на Континенталните сладкиши: ЩруделиСолени щрудели Използвайте 2-4 листа кори за баница, намазани с разтопено масло, за да направите тези вкусни солени щрудели....
Ябълков щрудел по оригинална виенска рецептаЯбълков щрудел по оригинална виенска рецептаЗавива се руло, като излишното брашно се отстранява с четка, с помощта на кърпата, а краищата му се завиват като бонбон и се подпъхват под щрудела...
Сиропиран щруделСиропиран щруделСиропирайте изстиналия щрудел като го поливате бавно със супена лъжица. Сиропираният щрудел е готов....
Ябълков щруделЯбълков щруделПечете ябълковия щрудел в предварително загрята на 180 градуса фурна. Накрая поръсвате щрудела с пудра захар....
Домашен ЩруделДомашен Щрудел
Може да оформим щрудела по желание, като най-добре изглежда завит като геврек. Намазваме първо с останалото масло, а след това и с яйцето....

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: