Gotvach.bg»Избрани Колекции»Виенски Щрудел с Ябълки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Готовият виенски ябълков щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така.
Нарежете го на парчета, докато е още топъл....

3

Ябълките се рендосват в купа, към тях се прибавят и намачканите с вилица къпини и канелата и се объркват....

1

Приготвя се плънка от настърганите ябълки, намачканите банани, захарта, смлените ядки и канелата....

Изстискваме ябълките с ръце в друг съд, за да се отцеди сока им и да не стане щруделът мокър. Обелваме банана и го режем на много малки парчета....

Класическият виенски щрудел е готов.
Опитайте също класическия виенски шницел....

8

Готовият щрудел с ябълки ще намазва с масло отгоре.
Вкусният щрудел се пече на 180 градуса до готовност....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
51
46
31
22
10
Дай твоята оценка: