Виенски Щрудел с Ябълки

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно виенски щрудел с ябълки в Готвач.бг.
Виенски ябълков щрудел
Виенски ябълков щрудел
време на печенето мажете щрудела с разтопено масло през интервал от 10 минути. Готовият щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине ...
Виенски ябълков щрудел
Виенски ябълков щрудел
стегнато руло. Поставете щрудела в тава върху лист хартия за печене и изпечете на 180 С за 15-20 мин. Поръсете готовия щрудел с пудра ...
Ябълков щрудел по оригинална виенска рецепта
Ябълков щрудел по оригинална виенска рецепта
2
парчета. Сервира се с ванилов сос и чаша хубаво виенско кафе. Превъзходна рецепта от австрийската кухня! Източник: mycandykitchen.blogspot.com...
Перфектният виенски щрудел
Перфектният виенски щрудел
2
Виенският ябълков щрудел е любим на хиляди хора по цял свят. Щруделът прилича на баница с ябълки, защото се прави от ...
Виенски щрудел с орехи и канела
Виенски щрудел с орехи и канела
виенския щрудел за около 45-50 мин на 180-200 градуса. Разрязваме готовия щрудел, след като е изстинал напълно. Поднасяме ...
Ябълков щрудел
Ябълков щрудел
8
предварително намаслена и набрашнена тавичка. Настържете ябълките и наситнете орехите. Ябълките се объркват с ванилията, канелата и 1 ч.ч. ...
Бутер щрудел с ябълки
Бутер щрудел с ябълки
домакинска хартия. Изпечете щрудела в загрята фурна на 200 градуса до златисто. По време на печенето поръсете повърхността с кафява захар....
Вкусен щрудел с ябълки
Вкусен щрудел с ябълки
, докато свършат корите и плънката. Щом сте готови, отгоре намаслете щрудела и го печете в предварително загрята фурна до готовност....
Щрудел с ябълки
Щрудел с ябълки
8
Настъргваме и изстискваме ябълките. Слагаме в купа и омесваме с галетата. Всяка кора ръсим в средата с ябълките и гриса. Отделно поръсваме...
Нежен щрудел с ябълки
Нежен щрудел с ябълки
масло тавичка. Накрая ги намазвам ябълковия щрудел с малко масло отгоре. Печем нежния щрудел с ябълки на 180 градуса за около 25-30....
Консервирани ябълки за щрудел
Консервирани ябълки за щрудел
4
Обелваме и настъргваме ябълките. Омесват се на сухо със захар и канела и се стерилизират за около 5 минути....
Ябълков грис щрудел
Ябълков грис щрудел
сместа с гриса, после 1/2 от ябълките, върху тях отново смес с грис (2/3) и заливаме с половината от олиото. След това добавяме останалите ...

Рейтинг

3.2
Общо 9 гласували
5 1
4 4
3 1
2 2
1 1
Дай твоята оценка: