Панирани миди

Панирани миди

2

Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...

1

Готвени Миди

Разгледай всички 24 авторски предложения за готвени миди в Готвач.бг.
Миди Медитеранео

Миди Медитеранео

. Овкусете със сол и черен пипер, разбъркайте. Добавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино. Похлупете мидите и ги гответе на слаб котлон около 10-15 минути. Добър апетит!...

Миди Фантазия

Миди Фантазия

като се слагат на огъня директно без да се размразяват. 2. За нашите миди Фантазия, кръстени така от мен поради фантастичния им вкус, първо ще...

Миди Ескабеш

Миди Ескабеш

. 3. След като всички миди са се отворили, отстранете от огъня и прецедете от бульона, като запазите 1 ч.ч. от него - той е съставен от виното...

Мариновани миди

Мариновани миди

Ако мидите са с черупка все още ги слагаме в подсолена вряща вода да врят за около - 4-5 минути, след което ги почистваме от черупките и...

Миди Натюр

Миди Натюр

1

съставки заедно с мидите. Гответе ги под капак за около 20 минути на слаб котлон, като разбърквате често. Това време трябва да е достатъчно, за да се отворят мидите. Да ви е сладко!...

Миди плакия

Миди плакия

1

Измийте мидите, с подходяща тел ги почистете от брадичката. Сложете на котлона да заврят виното, водата, нарязаният морков, дафиновият лист...

Миди яхния

Миди яхния

Почистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък. Нарежете ситно лука и го запържете в сгорещено олио, като след това добавите...

Миди Саганаки

Миди Саганаки

5

Загрейте зехтина в дълбок тиган на котлона и запържете леко лука и пипера до омекване. Прибавете почистените предварително миди и след няколко...

Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)

Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)

включването на котлона са готови - когато всички миди се отворят. Ако има неотворени миди, те се изхвърлят. През това време в друг дълбок съд в...

Миди на тиган

Миди на тиган

3

раздрусайте добре. Оставете да се готвят, докато мидите се отворят, като разклащате от време на време. Подправете със сол и черен пипер готовите миди. Полейте с лимонов сок, добавете накълцания магданоз....

Миди по италиански

Миди по италиански

1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера; 2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват...

3.2
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: