Готвени Миди

Разгледай всички 24 авторски предложения за готвени миди в Готвач.бг.
Панирани миди
Панирани миди
2
Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...
Панирани миди
Панирани миди
шипчетата в панировката и изпържете до златисто. Извадете панираните миди върху кухненска салфетка, за да се отцеди излишната мазнина...
Миди Фантазия
Миди Фантазия
като се слагат на огъня директно без да се размразяват. 2. За нашите миди Фантазия, кръстени така от мен поради фантастичния им вкус, първо ще...
Миди Ескабеш
Миди Ескабеш
. 3. След като всички миди са се отворили, отстранете от огъня и прецедете от бульона, като запазите 1 ч.ч. от него - той е съставен от виното...
Мариновани миди
Мариновани миди
Ако мидите са с черупка все още ги слагаме в подсолена вряща вода да врят за около - 4-5 минути, след което ги почистваме от черупките и...
Миди Натюр
Миди Натюр
1
съставки заедно с мидите. Гответе ги под капак за около 20 минути на слаб котлон, като разбърквате често. Това време трябва да е ...
Миди Медитеранео
Миди Медитеранео
. Овкусете със сол и черен пипер, разбъркайте. Добавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино. Похлупете мидите и ...
Миди яхния
Миди яхния
Почистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък. Нарежете ситно лука и го запържете в сгорещено олио, като след това добавите...
Миди плакия
Миди плакия
1
Измийте мидите, с подходяща тел ги почистете от брадичката. Сложете на котлона да заврят виното, водата, нарязаният морков, дафиновият лист...
Миди Саганаки
Миди Саганаки
5
Загрейте зехтина в дълбок тиган на котлона и запържете леко лука и пипера до омекване. Прибавете почистените предварително миди и след няколко...
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
включването на котлона са готови - когато всички миди се отворят. Ако има неотворени миди, те се изхвърлят. През това време в друг дълбок ...
Черноморски миди на фурна
Черноморски миди на фурна
. Ядката се почиства от водораслото на мидата. Мидите се нареждат с черупката отдолу в тавичка. Във всяка мида се слага малко парченце ...

Рейтинг

3.2
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: