Готвени Миди

Разгледай всички 24 авторски предложения за готвени миди в Готвач.бг.
Миди ЕскабешМиди Ескабешвода, която са отделили мидите. 4....
Миди ФантазияМиди ФантазияТази стъпка е необходима единствено, ако мидите ви са живи....
Мариновани мидиМариновани мидиНарязваме лука и копъра на ситно и ги добавяме в купата при мидите, след което добавяме лимоновия сок, зехтина, олиото....
Миди НатюрМиди НатюрГответе ги под капак за около 20 минути на слаб котлон, като разбърквате често. Това време трябва да е достатъчно, за да се отворят мидите....
Миди МедитеранеоМиди МедитеранеоДобавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино. Похлупете мидите и ги гответе на слаб котлон около 10-15 минути....
Миди яхнияМиди яхнияПочистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък....
Миди плакияМиди плакияИзмийте мидите, с подходяща тел ги почистете от брадичката....
Панирани мидиПанирани мидиИзмитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме....
Миди СаганакиМиди СаганакиПрибавете почистените предварително миди и след няколко секунди долейте бялото вино....
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Ако има неотворени миди, те се изхвърлят....
Миди по шабленскиМиди по шабленскиЯстието миди по шабленски се готви, докато всичката вода извори и оризът се сготви напълно....
Пилаф с мидиПилаф с мидиДесетина минути преди да го свалим от огъня слагаме мидите и зелените подправки. Пилаф с миди - вкусен ориз с морски дарове....

Рейтинг

3.2
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: