Готвени Миди

Разгледай всички 24 авторски предложения за готвени миди в Готвач.бг.
Пържени мидиПържени мидиМидите почистваме хубаво и измиваме под течаща вода. Оставяме да се отцедят....
Миди ФантазияМиди ФантазияТази стъпка е необходима единствено, ако мидите ви са живи....
Мариновани мидиМариновани мидиНарязваме лука и копъра на ситно и ги добавяме в купата при мидите, след което добавяме лимоновия сок, зехтина, олиото....
Миди ЕскабешМиди Ескабешвода, която са отделили мидите. 4....
Миди НатюрМиди НатюрГответе ги под капак за около 20 минути на слаб котлон, като разбърквате често. Това време трябва да е достатъчно, за да се отворят мидите....
Миди СаганакиМиди СаганакиПрибавете почистените предварително миди и след няколко секунди долейте бялото вино....
Миди МедитеранеоМиди МедитеранеоДобавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино. Похлупете мидите и ги гответе на слаб котлон около 10-15 минути....
Панирани мидиПанирани мидиИзмитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме....
Миди яхнияМиди яхнияПочистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък....
Миди плакияМиди плакияИзмийте мидите, с подходяща тел ги почистете от брадичката....
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Ако има неотворени миди, те се изхвърлят....
Миди по провансалскиМиди по провансалскиСлагате мидите в тенджера и ги заливате с виното. Варите до отваряне на мидите....

Рейтинг

3.2
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: