Панирани миди

Панирани миди

2

Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...

1

Готвени Миди

Разгледай всички 24 авторски предложения за готвени миди в Готвач.бг.
Миди Ескабеш

Миди Ескабеш

. 3. След като всички миди са се отворили, отстранете от огъня и прецедете от бульона, като запазите 1 ч.ч. от него - той е съставен от виното...

Миди Фантазия

Миди Фантазия

като се слагат на огъня директно без да се размразяват. 2. За нашите миди Фантазия, кръстени така от мен поради фантастичния им вкус, първо ще...

Мариновани миди

Мариновани миди

Ако мидите са с черупка все още ги слагаме в подсолена вряща вода да врят за около - 4-5 минути, след което ги почистваме от черупките и...

Миди Натюр

Миди Натюр

1

съставки заедно с мидите. Гответе ги под капак за около 20 минути на слаб котлон, като разбърквате често. Това време трябва да е достатъчно, за да се отворят мидите. Да ви е сладко!...

Миди плакия

Миди плакия

1

Измийте мидите, с подходяща тел ги почистете от брадичката. Сложете на котлона да заврят виното, водата, нарязаният морков, дафиновият лист...

Миди Саганаки

Миди Саганаки

5

Загрейте зехтина в дълбок тиган на котлона и запържете леко лука и пипера до омекване. Прибавете почистените предварително миди и след няколко...

Миди Медитеранео

Миди Медитеранео

. Овкусете със сол и черен пипер, разбъркайте. Добавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино. Похлупете мидите и ги гответе на слаб котлон около 10-15 минути. Добър апетит!...

Миди яхния

Миди яхния

Почистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък. Нарежете ситно лука и го запържете в сгорещено олио, като след това добавите...

Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)

Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)

включването на котлона са готови - когато всички миди се отворят. Ако има неотворени миди, те се изхвърлят. През това време в друг дълбок съд в...

Пържени миди с бекон

Пържени миди с бекон

Нарежете бекона на тънки филийки, а мидите отцедете от соса. Чесънът направете на тънки пръчици. Във всяка филийка бекон се увива по 1 мида...

Миди в марината

Миди в марината

Отцедете мидите и ги почистете добре. Разтопете половината масло в голяма тенджера и задушете лука, чесъна и магданоза, овкусени със сол и черен...

3.2
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: