Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди по бургаски
В сезона на мидите опитайте непременно и другите ни рецепти за миди, а именно миди с ориз, миди Сен Жак или миди с бяло вино....
Миди по кастилски
Добавете накълцания кромид лук, увеличете с две степени огъня и гответе 15 минути или докато омекне и леко се карамелизира....
Миди на тенекия
Нагрявате тенекията на открит огън, след което слагате пресните миди и печете много за кратко - само за няколко минути, докато не се отворят черупките...
Миди по италиански
1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера;
2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват със...
Миди с макарони
Прибавят се накиснатите в студена вода и остъргани миди. Захлупват се и се оставят на слаб огън 4 - 5 минути....
Предястие от мидиСлед като измиете размразените миди с топла вода ги поставете на дъното на тава от йенско стъкло....
6
Миди по моряшкиИзстържете и измийте добре мидите. Сложете ги в тенджера с бучка масло, нарязания на ситно лук и виното. Варете на силен огън, докато се отворят,...
2
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 7
51
42
31
23
10
Дай твоята оценка: