Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Захлупете тенджерата, увеличете огъня и гответе около 3 до 4 минути или до отваряне на всички миди....

Сервирам мидите върху листата и цветовете, посолявам леко.
Вижте с какъв алкохол вървят мидите и научете как се поднасят миди....

В сезона на мидите опитайте непременно и другите ни рецепти за миди, а именно миди с ориз, миди Сен Жак или миди с бяло вино....

3

Добавете накълцания ситно обелен домат, мидите и скаридите (може и без скариди). Оставете да ври за още 5 минути, след което снемете от котлона....

Почиствате мидите и ги варите 15-20 минути или докато се разтворят.
Изваждате ядките от черупките и ги заливате с малко топла вода....

Извадете всички миди, чиито черупки не са се отворили.
Сервирайте ястието, докато е топло....

2
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 7
51
42
31
23
10
Дай твоята оценка: