gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвено Свинско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Готвено Свинско Месо

Прегледай всички 80 авторски предложения за готвено свинско месо в Готвач.бг.
Грах яхния със свинско за готвенеГрах яхния със свинско за готвенеДобър апетит с тази грах яхния със свинско за готвене!...
Вкусно готвено със свинскоВкусно готвено със свинскоЗагрейте олиото и изпържете нарязаното на кубчета свинско месо. Извадете го от тенджерата и сипете вътре бялото вино....
Чомлек от свинско месоЧомлек от свинско месоВ тиган се запържва за кратко нарязаното на хапки месо и се отделя настрани. Лукът, чесънът и морковите се нарязват на колелца, гъбите на ивици...
Бърз чомлек със свинскоБърз чомлек със свинскоЗатворете капака и гответе до готовност....
Чомлек със свинска плешкаЧомлек със свинска плешкаЧомлекът се пече във фурната за 3-3.5 часа на 170°C. Чомлекът със свинска плешка е готов....
Чомлек със свински джоланЧомлек със свински джоланЧомлекът престоява във фурната 5 часа на 140 градуса. След това кана червено вино няма да е излишна....
Чомлек със свинско и печуркиЧомлек със свинско и печуркиМесото се реже на големи хапки, лукът на шайби, чесънът и морковите на колелца, картофите на големи парчета, гъбите на ивици. В дъното на гювеча...
Бавно готвена яхния със свинско месо и чоризоБавно готвена яхния със свинско месо и чоризоБавно готвената яхния със свинско месо и чоризо е много вкусна....
Яхния със свинскоЯхния със свинскоНакисваме свинското месо със соев сос, лимонов сок и шарен пипер, оставяме го да престои поне 1 час....
Свинско с картофи манджаСвинско с картофи манджаНалейте вода и щом манджата заври, намалете огъня. Гответе около 50-тина минути. Свинското с картофи манджа е готово....
Картофена манджа със свинскоКартофена манджа със свинскоКартофената манджа със свинско е много сполучлива....
Градинска манджа със свинскоГрадинска манджа със свинскоАко има нужда от сол, манджата се посолява. Градинската манджа със свинско е много вкусна....

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: