Гулаш по Виенски

Открий всички 11 избрани предложения за гулаш по виенски в Готвач.бг.
Виенски гулаш
Виенски гулаш
В тенджера с олиото поставяме нарязаното на кубчета месо и запържваме за кратко. Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме почистения и...
Гулаш
Гулаш
3
Запържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета...
Виенски кифли
Виенски кифли
Маята се разтваря във водата. Добавят се сол, захар, олио, разтопено масло. Брашното се пресява и се добавя към сместа. Тестото се разделя на...
Виенски шницел
Виенски шницел
на пърженето, за да може мазнината да облее шницела. Отцеждайте готовите виенски шницели върху кухненска хартия и ги поднесете веднага със свежи ...
Виенски сладкиш
Виенски сладкиш
2
върху сладкото. Виенският сладкиш се пече в предварително загрята фурна за около половин час. 10 минути преди да е готов, се посипва с ...
Виенски ролад
Виенски ролад
Разбийте много добре (за около 10-15 минути) захарта и жълтъците с помощта на миксер. Добавете брашното, ванилията, разтопеното масло, което...
Гулаш Яхния
Гулаш Яхния
Телешкото месо се нарязва на късчета и се смесва с черния и червения пипер. Запържва се леко и се добавят нарязаният лук на филийки, чесъна и...
Партизански гулаш
Партизански гулаш
Месото се нарязва на кубчета и се запържва. Останалите продукти се добавят последователно и се запържват. Заливат се с вода и се вари до...
Джолан гулаш
Джолан гулаш
1
да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете Джолан ...
Чорба гулаш
Чорба гулаш
Измийте добре месото и го оставете да ври във водата. Щом заври, посолете и прибавете корените за супа. Оставете да се вари на умерен огън...
Цигански гулаш
Цигански гулаш
. След като чушките поомекнат, добавете нарязаното кисело зеле. Циганският гулаш се готви още 30 минути на слаб котлона. ПОднася се със стрък ...

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 1
4 5
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: