Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гулаш по Виенски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гулаш по Виенски

Гулаш по Виенски

Открий всички 12 избрани предложения за гулаш по виенски в Gotvach.bg.
Шницел по Виенски 2 вариантШницел по Виенски 2 вариантМесото се начуква и се овкусява с черния пипер и солта. Панира се последователно в брашно-яйце-галета. Преди да се изпържи, се прави решетка върху...
Виенски гулашВиенски гулаш
Задушаваме под капак на тих огън докато месото омекне. Ако е необходимо доливаме по малко вода....
Гулаш по чешкиГулаш по чешки
1
В тенджерка се слага малко мазнина и щом се сгорещи, в нея се задушава скълцаният лук. Когато той побелее, към него се прибавя и нарязаното на...
Гулаш по ирландскиГулаш по ирландски
1
Варим още 7-8 минути, сваляме ястието от огъня и вадим дафиновия лист от гулаша....
Гулаш по хайдушкиГулаш по хайдушки
1
Гулашът по хайдушки се поднася горещ....
Гулаш по хърватскиГулаш по хърватски
Когато ястието е готово, бавно прибавяме сметановия сос към гулаша, докато се сгъсти....
Гулаш по немскиГулаш по немски
Поднасяме нашия телешки гулаш по немски с чаша червено вино и гарнитура по желание....
Шницел по виенскиШницел по виенски
Истинският шницел по виенски се прави само от телешко. Никакво свинско!...
Кюфтета по виенскиКюфтета по виенски
Месото се смила заедно със сланината, след което към него се прибавя наситнения лук, яйцето, филията хляб, накисната в малко вода и изстискана добре...
Телешки гулаш по италианскиТелешки гулаш по италиански
1
Забележка: Гулашът по италиански може да се приготви и с дребно нарязани картофи....
Телешки гулаш по полскиТелешки гулаш по полски
Пригответе си гулаша по полски без прекалено много подправки с чудесен вкус !...
Свински гулаш по сегединскиСвински гулаш по сегедински
1
Лукът се реже на ситно, месото се реже на едри кубчета. Половината мас се загрява и в нея се запържва месото. Отделно се загрява останалата мас...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
52
45
31
21
10
Дай твоята оценка: