Гювеч със Свинско и Пилешко Месо

Прегледай всички 23 подбрани съвети за гювеч със свинско и пилешко месо в Готвач.бг.
Гювеч с пилешко месо
наливаме чаша вода и част от пилешкия бульон. Опитваме на вкус, при нужда се добавя сол, черен пипер и риган. Готви се на умерен огън до...
Гювеч със свинско месо
това се слага останалото месо, пак 2-3 чушки, 2 пилешки филенца, лук, картофи с грах. Долива се вода, колкото да покрие продуктите. Пече ...
Пилешко месо в гювече
Загрейте малко мазнина и запържете нарязаните лук и чесън. След това добавете нарязаното пилешко. След малко се овкусява със сол и пипер и се...
Тюрлю гювеч със свинско месо
Нарязваме месото на парчета, посоляваме, поръсваме с черния пипер и го варим в малко вода. Щом течността се изпари, слагаме мазнината и...
Гювеч от свинско и пилешко
тях се прибавят отцедените меса. Половината се изсипват в намаслен гювеч, отгоре им се слагат нарязаните лук, кашкавал и гъби. Добавят се...
Славянски Гювеч със свинско месо
със свинското месо и запържваме за около 5-6 минути при непрекъснато бъркане. Измиваме чушките и ги нарязваме на дебели ивици. Измиваме ...
Летен гювеч със свинско месо
и печем, докато гювеча остане почти на мазнина. Поднасяме го поръсен със ситно нарязан магданоз....
Ароматен гювеч със свинско месо
подправки. Сложете под капачето на гювеча фолио и печете на 200 градуса за два часа. Отстранете фолиото и поръсете ароматния гювеч със свеж...
Гювеч със Свинско и Пилешко
разбъркваме добре. Премахваме от котлона. Приготвяме си гювеча, като най-отдолу слагаме част от зелето, върху него поставяме свинско, ...
Гювеч със свинско месо и зеленчуци
Измиваме месото и нарязваме на малки хапки. Слагаме да се запържи в олиото. Когато леко се зачерви, добавяме нарязания на ситно лук, почистените...
Зимен гювеч със свинско месо и зеленчуци
нарязваме на кубчета, а морковите, чушките, праза и лука - на шайби и полумесеци. Ако гювечът се прави в глинен съд, започва подреждането на...
Гювеч с пилешко месо, картофи и вино
температура /около 1 час и половина/, докато ястието е почти готово. Тогава отхлупете капака, добавете виното и гответе още 10-15 минути. Поръсете ...

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: