Датска Баклава

Открий всички 12 подбрани съвети относно датска баклава в Готвач.бг.
Датска Баклава
Датска Баклава
да къкри за около 5-10 мин. Излива се лимонтузу разтворено в 1 с.л. вода. Залива се охладената баклава с горещ сироп. Баклавата се оставя ...
Баклава
Баклава
5
, ванилията и лимоновия сок. Варите на бавен огън до сгъстяване на сиропа. Канелената пръчица се отстранява. След като баклавата изстине се ...
Гръцка баклава с крем Патисери
Гръцка баклава с крем Патисери
декорира гръцката баклава. Посипва се с малко смлени ядки по избор. За тази гръцка баклава с крем използвах смлян лешник....
Баклава с Крем и Орехи
Баклава с Крем и Орехи
тенджера с останалото мляко, налейте яйчената смес и варите до сгъстяване на крема при непрекъснато бъркане. Свалете готовия крем от огъня ...
Гръцка баклава
Гръцка баклава
-масло, кора-масло, докато свършат. От маслото ще остане малко повече от кафяна чашка, оставя се настрана. Готово подредената баклава се...
Шоколадова Баклава
Шоколадова Баклава
готова, се изважда от фурната и още гореща се залива с вече студения сироп. Връща се във фурната, докато се охлади и се напои хубаво със сироп. На водна ...
Точена баклава
Точена баклава
2
средно гъст захарен сироп. С този сироп залейте охладената баклава и оставете на хладно да престои поне 12 часа, за да поеме и да се сиропира....
Бърза баклава
Бърза баклава
което нареждаме по същия начин останалите кори и слагаме да печем баклавата в умерена фурна до зачервяваме. Щом стане готова, изваждаме...
Класическа Баклава
Класическа Баклава
1
и сокът на лимона. Студената баклава се залива с горещия сироп, покрива се с кърпа и се оставя да престои поне 12 часа....
Торта баклава
Торта баклава
бакпулвера, орехите и канелата. Върху пълнежа нареждаме останалите кори, намазани с масло всяка по отделно. Готовата баклава нарязваме на парчета ...
Ябълкова баклава
Ябълкова баклава
1
квадратни парчета, за да диша баклавата. Пече се в предварително загрята на 160С фурна, около 30 минути. Водата се налива в тенджерка, добавя ...
Френска Баклава
Френска Баклава
4
Млякото, маргаринът и брашното се смесват и се приготвя меко тесто, което оставяме за 20-30 мин. в хладилника. За плънката се смесват...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: