Джолан Чорба Телешка

Открий всички 45 кулинарни идеи за джолан чорба телешка в Готвач.бг.
Чорба от телешки джолан и печурки
Чорба от телешки джолан и печурки
2
. Оставяме да ври за 30 мин. Измитите и изчистени домати и чушки се нарязват на ситно и се добавят към чорбата. Сварения джолан се ...
Най-вкусната джолан чорба
Най-вкусната джолан чорба
5
парчета месо, разбъркайте, подправете със сол и черен пипер и гответе 10 мин. Махнете джолан чорбата от котлона. В купичка сложете оцета...
Варено от телешки джолан
Варено от телешки джолан
Месото се измива хубаво и се почиства от ципи и сухожилия. В голяма тенджера поставяме телешкото и добавяме студена вода, колкото да го...
Телешки джолан в гювеч
Телешки джолан в гювеч
около джолана. Налива се 1.5 ч.ч. вода. Гювечът се похлупва и се слага във фурната. Пече се 90 минути на 200 градуса. След като е готов, ...
Телешки джолан в гърне
Телешки джолан в гърне
Нарежете джолана на парчета и ги сложете в подходящ глинен съд. Отгоре сложете едро нарязаните моркови и целина. Добавете целите главички лук...
Задушен телешки джолан
Задушен телешки джолан
Сварете джолана в подсолена вода, извадете го от бульона, обезкостете и го нарежете на дребни парчета. В сгорещено масло и малко бульон...
Джолан чорба по воденичарски
Джолан чорба по воденичарски
, нарязани на ситно, и се вари 7-10 мин. Запържва се брашното и червеният пипер и се прибавя в джолан чорбата. Ври 10 мин....
Свинска джолан чорба
Свинска джолан чорба
3
, нарязаната чушка и обезкостеното месо от джолана. Добавете към чорбата почистения и измит ориз, след като заври оризът, прибавете ...
Джолан чорба с ориз
Джолан чорба с ориз
Измиваме добре джолана. Аз използвах преден без кожа. Поставяме го в студена вода в тенджера под налягане заедно с нарязаната на едро глава лук...
Телешки джолан в глинена тенджера
Телешки джолан в глинена тенджера
Режете парчетата джолан и накисвате за 3-4 ч. в студена вода. Изваждате го, изплаквате и нареждате парчетата в тенджерата заедно със зеленчуците...
Телешки джолан с бяло вино
Телешки джолан с бяло вино
Нарязваме телешкия джолан, овалваме парчетата в брашно и запържваме в сгорещеното масло. Прибавяме лука и чесъна, почистени и нарязани...
Телешки Джолан с Дюли
Телешки Джолан с Дюли
Джоланът се запържват за кратко в маслото и се залива с бульона (водата) и се вари един час. Месото от джолан е по-жилаво и му трябва по-дълга...

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 2
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: