Диетичен Хляб

Открий всички 34 избрани предложения за диетичен хляб в Готвач.бг.
Диетичен хляб
Диетичен хляб
, след което пак се омесва. Оформя се като хляб и се слага върху хартия за печене. Пече се на 200 градуса към 35 минути....
Диетичен ръжен хляб със семена
Диетичен ръжен хляб със семена
1
. Прехвърляме в намаслена тавичка и оставяме да почине за 20 минути. Печем хляба в предварително загрята фурна на 250 г за 10 минути, после ...
Колко диетичен е диетичният хляб
Колко диетичен е диетичният хляб
3
Диетичният хляб не бил съвсем диетичен. Въпреки, че много хора залагат на него не само от гледна точка на слабеене, но и за по-здравословно...
Хляб
Хляб
) за 30 мин при 35 градуса; 4. Оформете хляба по ваше желание (кръгъл, продълговат, нарязан в желаната форма), намажете с разбит жълтък смесен...
Анасонов хляб
Анасонов хляб
малко зрънца от анасон, а върху самият хляб - още малко от тях. Направете няколко напречни резки и поръсете с брашно. Оставете така хляба да ...
Ръжен хляб
Ръжен хляб
Ако киселото мляко е в хладилник, се изважда, за да стане на стайна температура, прехвърля се в по-голям съд и се добавя содата, разбърква се...
Вегански хляб
Вегански хляб
получава, ако преди да ги добавим към хляба, не сме ги накиснали за 10-20 минути). Получава се един невероятен плътен вегански хляб на ...
Кипърски хляб
Кипърски хляб
тава и оставяме да втасат още веднъж. След това ги слагаме в предварително загрята фурна на 180 градуса и печем. Готовия хляб покриваме с кърпа и ...
Хляб Чабата
Хляб Чабата
с плоската тава, която е предназначена за печене. Хартията заедно с оформения хляб се прехвърля върху горещата тава и се поставя във фурната...
Плосък хляб
Плосък хляб
Пресейте брашното в купа и добавете останалите сухи съставки. В средата сипете зехтина и водата и замесете гладко тесто, като може да се наложи...
Соден хляб
Соден хляб
повърхността му. Соденият хляб се пече около 40 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна. След изваждането му от фурната се поставя ...
Пълнозърнест хляб
Пълнозърнест хляб
1
разделя на две равни части. Оформят се на самуни. Поръсват се с брашно и на всеки хляб се изрязват диагонални прорези около 5 мм, същото се прави...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 4
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: