Дюля Ракия

Прегледай всички 12 избрани предложения за дюля ракия в Готвач.бг.
Дюлева ракия
Дюлева ракия
3
. Ако ферментацията не тръгне веднага, е възможно да я провокирате, като добавите малко забъркана хлебна мая. Дюлевата ракия сварете 2 ...
Дюлеви бонбони
Дюлеви бонбони
Дюлите, почистени от мъха, се слагат в студена вода и се варят на силен огън. Намачкват се на пюре и то се вари заедно със захарта на бавен...
Дюлев сладкиш
Дюлев сладкиш
Дюлята се обелва и се разрязва на две. Отделете семките. За да не почернее дюлята, я сложете за няколко минути в лимонов сок. След това...
Ракия
Ракия
на японското саке. Други пък намират прилика между ракията и мексиканската ракия. Производство на ракия Спиртният еликсир се ...
Дюлево сладко за ценители
Дюлево сладко за ценители
1
Дюлите съдържат витамини и много други ценни вещества, затова задължително трябва да присъстват на трапезата. Те служат и като естествен...
Дюлево крем Брюле
Дюлево крем Брюле
1
Дюлята се почиства и са нарязва на малки кубчета, след което се задушава в масло и 3-4 с.л. захар. Жълтъците на яйцата се разбиват с...
Постни палачинки с дюлево сладко
Постни палачинки с дюлево сладко
малко от кашата и разпределя върху тигана. Печем на умерена температура до златисто от двете страни. След това мажем всяка палачинка с дюлево ...
Раки
Раки
Моята рода по бащина линия е от Троянския балкан. Тази рецепта идва от там. Чушките се накисват в топла вода за 30 минути. Нарязва се на ситно...
Дюлево желе по стара оригинална рецепта
Дюлево желе по стара оригинална рецепта
2 см, колкото да ги покрие. Цветът на готовото дюлево желе е рубинено-червен и е с невероятен вкус и аромат. Съхраняват се на сухо и прохладно ...
Черешова ракия
Черешова ракия
) свършат се оставя да се дестилира за около 3-4 дни. Черешовата ракия се припича двойно, като задължително се отделя 3 процента от алкохолният...
Сливова ракия
Сливова ракия
2
приключи веднага се изварява и се дестилира 2 пъти. Съхранява се в бурета. Сливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....
Кайсиева ракия
Кайсиева ракия
5
дни, след което се дестилира 2 пъти. Алкохолното съдържание на кайсиевата ракия трябва да е поне 37 градуса. След като се понижи градуса се...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 4
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: