Дюля Ракия

Прегледай всички 12 избрани предложения за дюля ракия в Готвач.бг.
Дюлева ракияДюлева ракия
4
. Ако ферментацията не тръгне веднага, е възможно да я провокирате, като добавите малко забъркана хлебна мая. Дюлевата ракия сварете 2 пъти, като...
Дюлеви бонбониДюлеви бонбони
Дюлите, почистени от мъха, се слагат в студена вода и се варят на силен огън. Намачкват се на пюре и то се вари заедно със захарта на бавен...
Дюлев сладкишДюлев сладкиш
40 мин. Оставете го леко влажен. Готовият дюлев сладкиш охладете на решетка и посипете обилно с пудра захар. Най-ароматният и сочен...
РакияРакия
на японското саке. Други пък намират прилика между ракията и мексиканската ракия. Производство на ракия Спиртният еликсир се получава, след...
Дюлево сладко за ценителиДюлево сладко за ценители
1
Дюлите съдържат витамини и много други ценни вещества, затова задължително трябва да присъстват на трапезата. Те служат и като естествен...
Дюлево крем БрюлеДюлево крем Брюле
1
Дюлята се почиства и са нарязва на малки кубчета, след което се задушава в масло и 3-4 с.л. захар. Жълтъците на яйцата се разбиват с...
РакиРаки
Моята рода по бащина линия е от Троянския балкан. Тази рецепта идва от там. Чушките се накисват в топла вода за 30 минути. Нарязва се на ситно...
Постни палачинки с дюлево сладкоПостни палачинки с дюлево сладко
малко от кашата и разпределя върху тигана. Печем на умерена температура до златисто от двете страни. След това мажем всяка палачинка с дюлево сладко и поднасяме....
Дюлево желе по стара оригинална рецептаДюлево желе по стара оригинална рецепта
2 см, колкото да ги покрие. Цветът на готовото дюлево желе е рубинено-червен и е с невероятен вкус и аромат. Съхраняват се на сухо и прохладно място....
Черешова ракияЧерешова ракия
) свършат се оставя да се дестилира за около 3-4 дни. Черешовата ракия се припича двойно, като задължително се отделя 3 процента от алкохолният...
Сливова ракияСливова ракия
2
приключи веднага се изварява и се дестилира 2 пъти. Съхранява се в бурета. Сливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....
Кайсиева ракияКайсиева ракия
5
дни, след което се дестилира 2 пъти. Алкохолното съдържание на кайсиевата ракия трябва да е поне 37 градуса. След като се понижи градуса се...

Рейтинг

4.2
Общо 9 гласували
5 3
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: