Gotvach.bg»Избрани Колекции»Икономичен Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Продуктите за кваса се смесват добре и се оставят на топло за половин час. В пресятото брашно се прави кладенче и се слага квасът, олиото, киселото...

Замесваме меко тесто за козунак, а останалото масло добавяме постепенно и месим до неговото усвояване....

2

От готовото тесто оформете 1 голям или 2 по-малки козунака, като ги сплетете на плитка и слагате в тях стафиди и бадеми....

1

1

Пробваме дали е добре изпечен козунакът с бира с дървена клечка, трябва да излиза суха....

1

6

Ако искаш да приготвиш наистина сполучлив козунак, опитай и тези изпитани рецепти за козунак като този козунак на конци или нашия козунак без месене...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: