Гергьовско пълнено печено агне

Гергьовско пълнено печено агне

0

готвене или пък го сервирайте в малка касерола и черпаче заедно с печеното агне....

1

Как да Приготвя Печено Агне

Открий всички 36 авторски предложения за как да приготвя печено агне в Готвач.бг.
Агне печено в трап

Агне печено в трап

, зашива се и се свива, за да се вържат краката на агнето. Приготвя се голяма тава и дълбока-поне 12-14 см., защото на дъното се поставят дебели...

Печено гергьовденско агне

Печено гергьовденско агне

2

Добре почистете агнето, като по желание може да го транжирате или да го оставите цяло. Хубаво го посолете. Смесете разтопеното масло с...

Печено агне по добруджански

Печено агне по добруджански

формички от тестото, ако поводът е по-специален. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за 3 часа....

Цяло печено агне

Цяло печено агне

, които разпределяме върху и вътре в агнето. Покриваме с фолио и печем в умерена фурна за 8-9 часа, като поливаме месото от време на време. За...

Пълнено печено агне за Великден

Пълнено печено агне за Великден

, се оставя да поотлежи за около 1 час и отделяме печения бульон. Отстраняваме конците. Пълненото печено агне е готово за Великденската трапеза!...

Печено агне на бавен огън

Печено агне на бавен огън

пече 25-30 см от жарта. По време на печенето редовно го намазвайте с мазнина, за да не прегори. Най-добре е да набодете лой на пръчка и да го...

Цяло агне печено във фурна

Цяло агне печено във фурна

. Покрива се с фолио и се пече в предварително загрята фурна 220 градуса около половин час, после на 170 градуса, докато месото се отдели от кокала. Фолиото се маха и се допича до хрупкава коричка около 15 минути....

Пълнено печено агне с пресни картофи

Пълнено печено агне с пресни картофи

часа, като от време на време поливаме със соса от печенето. Половин час преди да извадим ястието нареждаме около агнето пресните картофи и доливаме малко от бульона от варенето на дреболиите....

Печено агне пълнено с ориз и дреболии

Печено агне пълнено с ориз и дреболии

пипер и го печем първоначално в силна, а в последствие в умерена фурна. По време на печенето го обръщаме и го заливаме със соса, който се отделя в тавата....

Бавно печено агне с натурален вкус

Бавно печено агне с натурален вкус

1

от костта, при необходимост го допечете още. За перфектен загар на вашето агнешко печено и хрупкава кожичка ще трябва да печете без фолиото...

Печено агне с плънка от зелен лук

Печено агне с плънка от зелен лук

Изчистването агне се измива, посолява се отвън и отвътре и се обтрива с черен пипер. Дреболиите, почистени, се сваряват в подсолена вода и...

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: