Как да Приготвя Печено Агне

Открий всички 36 авторски предложения за как да приготвя печено агне в Готвач.бг.
Цяло печено агне
Цяло печено агне
, които разпределяме върху и вътре в агнето. Покриваме с фолио и печем в умерена фурна за 8-9 часа, като поливаме месото от време на време. ...
Печено агне по добруджански
Печено агне по добруджански
формички от тестото, ако поводът е по-специален. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за 3 часа....
Бавно печено пълнено агне
Бавно печено пълнено агне
размекнатото масло, сол, червен пипер и чубрица. Разбърква се и със сместа се намазва агнето отвътре и отвън. Оставя се да престои така, докато ...
Агне печено в трап
Агне печено в трап
, зашива се и се свива, за да се вържат краката на агнето. Приготвя се голяма тава и дълбока-поне 12-14 см., защото на дъното се поставят ...
Гергьовско пълнено печено агне
Гергьовско пълнено печено агне
готвене или пък го сервирайте в малка касерола и черпаче заедно с печеното агне....
Печено гергьовденско агне
Печено гергьовденско агне
2
Добре почистете агнето, като по желание може да го транжирате или да го оставите цяло. Хубаво го посолете. Смесете разтопеното масло с...
Цяло агне печено във фурна
Цяло агне печено във фурна
. Покрива се с фолио и се пече в предварително загрята фурна 220 градуса около половин час, после на 170 градуса, докато месото се отдели от ...
Пълнено печено агне за Великден
Пълнено печено агне за Великден
, се оставя да поотлежи за около 1 час и отделяме печения бульон. Отстраняваме конците. Пълненото печено агне е готово за ...
Печено агне на бавен огън
Печено агне на бавен огън
пече 25-30 см от жарта. По време на печенето редовно го намазвайте с мазнина, за да не прегори. Най-добре е да набодете лой на пръчка и да ...
Пълнено Гергьовско агне, печено в пещ
Пълнено Гергьовско агне, печено в пещ
2
агне вече много години - така, както го е правила и моята баба. Аромата на печено в пещ Гергьовско агне е неповторим и не може да се ...
Печено агне с плънка от зелен лук
Печено агне с плънка от зелен лук
Изчистването агне се измива, посолява се отвън и отвътре и се обтрива с черен пипер. Дреболиите, почистени, се сваряват в подсолена вода и...
Бавно печено агне с натурален вкус
Бавно печено агне с натурален вкус
6
желаете, може да обелите половин килограм картофи, нарежете ги и ги добавете към бавно печеното агне 40-50 мин преди края на печенето....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: