Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да сготвим Агнешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарязваме агнешкото месо на средни парчета.
В тенджера с подсолена вода слагаме месото и олиото. Добавяме нарязания на ситно джоджен....

3

Месото се измива и нарязва. Добавят се олиото, черният пипер, солта и нарязаните на ситно джоджен, копър и магданоз. Оставя се в хладилник за два...

Нарежете агнешкото на късове и го запържете в сгорещената мазнин. Щом се позапържи, добавете и накълцания лук....

1

Отцедете ги и ги добавете към ястието, посолете по вкус, добавете останалия бульон и продължете да готвите без капак, до омекване на месото....

1

Месото се нарязва и се пържи в масло.
В маслото в което се е пържило месото се слага нарязания на дребно лук и леко се запържва, след което се...

Агнешкото се измива със студена вода и се нарязва на еднакви парчета, като за всяка порция да има по 1-2....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: