Как се Праве Руски Квас

Открий всички 74 кулинарни идеи за как се праве руски квас в Готвач.бг.
Руски квас от сухари
Руски квас от сухари
Ръжените сухари изсипете в каче или голям съд и ги залейте с кипящата вода. Изчакайте сместа да изстине до хладко и прецедете водата през тюлбен...
Руски ягодов квас
Руски ягодов квас
бутилка се слагат по няколко стафиди и се затварят. Оставят се за 2 дни на топло и 2 дни на хладно. След това квасът е готов за консумация....
Руски квас с джинджифил
Руски квас с джинджифил
Хлябът се нарязва на филии и се пече на 100 градуса в продължение на 25 минути. След това фурната се увеличава на 200 градуса и хлябът се пече...
Бърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи варианта
Бърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи варианта
1
изненадате семейството или гостите си с традиционна руска кухня, не забравяйте да се научите и как да приготвяте квас. Ето няколко варианта, ...
Руският квас се приготвя и с краставици и ябълки
Руският квас се приготвя и с краставици и ябълки
Прочутият руски квас, който от стотици години е най-популярната безалкохолна напитка на руснаците, може да се приготви и от зеленчуци и плодове...
Квас и квасен хляб
Квас и квасен хляб
4
Първо да си направим квас - не е сложно, но се иска малко време (само за първия път)! Пълнозърнестото брашно се размесва с вода и лъжица в...
Как се прави квасен хляб?
Как се прави квасен хляб?
1
бикарбонат. Прави се само с помощта на естествените ферменти и затова е толкова вкусен. За приготвянето на кваса са ви необходими 100 г ...
Лимонов квас
Лимонов квас
Смесете 10 л вода със захарта, нарязаните и почистени от семки лимони, бахара и кипнете всичко заедно. Оставете да спадне температурата до...
Традиционен ябълков квас
Традиционен ябълков квас
ябълките, квасът оставете да ферментира напълно за 6 – 9 месеца. Налейте в плътно запушени бутилки ферментиралия прозрачен ябълков квас и ...
Домашен хляб с квас
Домашен хляб с квас
4
каша. Към нея добавяте отделения квас и започвате да добавяте брашно и да замесвате постепенно.Тестото с квас става малко по-меко от тестото с...
Питка с квас
Питка с квас
Първо, ако нямате квас, трябва сами да си направите. Не е никак сложно, размесвате пълнозърнесто брашно - 1/2 ч.ч с 1/2 ч.ч изворна вода (може...
Мекици с квас
Мекици с квас
Тестото се замесва вечерта и престоява цяла нощ. На сутринта пържите мекичките. Мекиците с квас стават с една приказна хрупкава коричка, вътре ...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: