Как се Праве Руски Квас

Открий всички 74 кулинарни идеи за как се праве руски квас в Готвач.бг.
Руски квас от сухари
Руски квас от сухари
Ръжените сухари изсипете в каче или голям съд и ги залейте с кипящата вода. Изчакайте сместа да изстине до хладко и прецедете водата през тюлбен...
Руски ягодов квас
Руски ягодов квас
бутилка се слагат по няколко стафиди и се затварят. Оставят се за 2 дни на топло и 2 дни на хладно. След това квасът е готов за консумация....
Руски квас с джинджифил
Руски квас с джинджифил
Хлябът се нарязва на филии и се пече на 100 градуса в продължение на 25 минути. След това фурната се увеличава на 200 градуса и хлябът се пече...
Бърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи варианта
Бърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи варианта
1
изненадате семейството или гостите си с традиционна руска кухня, не забравяйте да се научите и как да приготвяте квас. Ето няколко варианта, ...
Руският квас се приготвя и с краставици и ябълки
Руският квас се приготвя и с краставици и ябълки
Прочутият руски квас, който от стотици години е най-популярната безалкохолна напитка на руснаците, може да се приготви и от зеленчуци и плодове...
Квас и квасен хляб
Квас и квасен хляб
4
Първо да си направим квас - не е сложно, но се иска малко време (само за първия път)! Пълнозърнестото брашно се размесва с вода и лъжица в...
Как се прави квасен хляб?
Как се прави квасен хляб?
1
бикарбонат. Прави се само с помощта на естествените ферменти и затова е толкова вкусен. За приготвянето на кваса са ви необходими 100 г ...
Лимонов квас
Лимонов квас
Смесете 10 л вода със захарта, нарязаните и почистени от семки лимони, бахара и кипнете всичко заедно. Оставете да спадне температурата до...
Ферментирало цвекло (квас)
Ферментирало цвекло (квас)
отваряне и разклащане на буркана не би трябвало да се случи). Можете да пробвате вкуса на кваса всеки ден, за да се провери дали вече е...
Традиционен ябълков квас
Традиционен ябълков квас
ябълките, квасът оставете да ферментира напълно за 6 – 9 месеца. Налейте в плътно запушени бутилки ферментиралия прозрачен ябълков квас и ...
Питка с квас
Питка с квас
Първо, ако нямате квас, трябва сами да си направите. Не е никак сложно, размесвате пълнозърнесто брашно - 1/2 ч.ч с 1/2 ч.ч изворна вода (може...
Домашен хляб с квас
Домашен хляб с квас
4
каша. Към нея добавяте отделения квас и започвате да добавяте брашно и да замесвате постепенно.Тестото с квас става малко по-меко от тестото с...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: