Как се Прави Тестото за Хляб

Открий всички 24 избрани предложения относно как се прави тестото за хляб в Готвач.бг.
Как се прави обреден хлябКак се прави обреден хлябОт най-малкото парче тесто се правят фигурите....
Хляб ЕзекилХляб ЕзекилКак се прави хляб Езекил Нужни са ви 4 вида семена и 2 вида бобени изделия....
Пълнозърнест хлябПълнозърнест хлябИзбор и съхранение на пълнозърнест хляб Когато избирате пълнозърнест хляб в магазина първото и основно правило е да съблюдавате съдържанието – какъв...
Да си направим тесто за хлябДа си направим тесто за хлябАко обаче попрекалите с маята има опасност след изпичането хлябът да стане ронлив....
Бира може да се прави и от стар хлябБира може да се прави и от стар хлябНеобичайното в случая е, че белгийското пиво се прави от хляб....
Ето как да приготвим полезен Жив хляб (Селски квасен хляб)Ето как да приготвим полезен Жив хляб (Селски квасен хляб)Днес маята прави хляба лек, изкуствено надут, а истинският хляб е тежък. Кората му отгоре е твърда, но вътрешността е мека....
Силата на обредния хлябСилата на обредния хлябВърху хляба от тесто се правят различни орнаменти, шарки и фигури в зависимост от повода....
Кой хляб е полезен?Кой хляб е полезен?Езекил хляб А чували ли сте за Езекил хляб (Ezekiel)? Той се прави от ечемик, пшеница, леща, боб, спелта и просо....
Как да съхраняваме хлябКак да съхраняваме хлябКогато решите да го консумирате, той се размразява или, както правят доста американци, просто се отрязва филийка и се слага в тостера....
Икономични рецепти с хлябИкономични рецепти с хлябПица от хляб Необходими продукти: хляб, 1 яйце, кофичка кисело мляко, ½ ч.л сода за хляб, лютеница, салам, чубрица, маслини, масло...
Не изхвърляйте коравия хлябНе изхвърляйте коравия хлябФранцузите използват стария хляб по много интересен начин – те правят от него плънка за задушено пиле....
Рецепти за кето хлябРецепти за кето хлябОформя се тесто. От него се правят питки и се пекат върху хартия за 15-20 минути при 200 градуса....

Рейтинг

3
Общо 6 гласували
5 1
4 1
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: