Как се Приготвя Бакла

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно как се приготвя бакла в Готвач.бг.
БаклаБаклаЕдин от най-лесните начини за приготвяне на бакла е сварена в подсолена вода с малко масло....
Как да си приготвим бакла?Как да си приготвим бакла?Днес малцина са тези, които се осмеляват да приготвят бакла, тъй като се смята, че това е доста трудно....
Бакла е отличната хранаБакла е отличната хранаБаклата е древно едногодишно растение. Позната е на човечеството от хиляди години. У нас тя е на второ място сред зърнено бобовите култури, но е изключително...
Бакла и нейните лечебни свойстваБакла и нейните лечебни свойстваБаклата е зеленчук, който съдържа много полезни вещества. Тя има в състава си витамини, ензими, микроелементи и е полезна при различни заболявания...
Здравословните ползи на боба Фава (бакла)Здравословните ползи на боба Фава (бакла)Основен източник на протеини и разтворими фибри, боб Фава, познат още като бакла, е без наситени мазнини, което го прави отлична храна с много...
Кулинарни тайни и трикове при приготвянето на баклаКулинарни тайни и трикове при приготвянето на баклаБаклата се приготвя малко по-трудно заради процеса на обработката на шушулките, но пък е много полезна....
Агнешко с баклаАгнешко с баклаНарязваме агнешкото месо на средни парчета. В тенджера с подсолена вода слагаме месото и олиото. Добавяме нарязания на ситно джоджен. Почистваме...
Бакла с морковиБакла с морковиИзчистваме баклата от шушулките и я обелваме. Загряваме зехтина и в него запържваме ситно нарязаните лук, чесън и моркови. След 5 минути добавяме...
Бакла с пилеБакла с пилеИзмиваме пилето, заливаме с вода и кипваме. Изливаме водата и отново измиваме. Баклата почистваме, нарязваме. В олио и малко вода слагаме да се...
Бакла с оризБакла с оризБаклата се нарязва на парченца и се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук и червения пипер. Залива се с топла вода, да се покрие...
Бакла с месоБакла с месоНарязаното на порции месо задушете в мазнината заедно с лука и баклата, предварително натрита със сол и попарена. Като омекне баклата и месото...
Свинско с баклаСвинско с баклаНарязвате месо, запържвате в мазнината, добавяте нарязания на ситно лук и морков. Обработвате баклата и я прибавяте към месото, наливате вода...

Рейтинг

3.1
Общо 7 гласували
5 1
4 2
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: