Калмари Пане

Прегледай всички 20 авторски предложения относно калмари пане в Готвач.бг.
Калмари пане
Калмари пане
2
по около 5-6 минути на страна. Готовите калмари се изваждат върху салфетка, за да се отцедят от излишната мазнина. Поднасяме калмарите ...
Хрупкави калмари пане
Хрупкави калмари пане
Ако сте купили замразени туби калмари, ги размразете и ги залейте с гореща вода. Оставете ги около минута в горещата вода, изцедете ги и ги...
Калмари пане с царевично брашно
Калмари пане с царевично брашно
порозовяване, но не ги препържвайте, защото ще станат твърди и жилави. Изпържените калмари поставете върху кухненска хартия, за да отнемат...
Калмари пане в царевична панировка
Калмари пане в царевична панировка
Калмарът се почиства, измива и нарязва на шайби с дебелина 1 см. Пипалата също се почистват и разполовяват на 2-3 парчета. Поръсваме с бял...
Език пане
Език пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...
Пане Матоне
Пане Матоне
двете половини с маслото и отново ги събирам в едно. Намазвам хляба с мазнина отвън и го поръсвам със сол и пипер. Слагам Пане Матоне на скарата...
Броколи Пане
Броколи Пане
1
Измийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава. Оставете...
Карфиол пане
Карфиол пане
3
в панировката и пускайте да се изпържат до приятен кафяв загар на маслена баня. Отцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с ...
Сиренца пане
Сиренца пане
2
-плътна панировка може да овалвате 2 пъти в яйце и галета с картофено пюре. Готовите сиренца пане отцеждайте върху решетка с кухненска хартия отдолу....
Сирене пане
Сирене пане
2
страни. Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с ...
Пане кундзато
Пане кундзато
маслини. Напръскайте със зехтин. Посолете със сол на вкус и украсете с пресен босилек. P.S: Пане кунзато означава подправен хляб и е огромен...
Гъби пане
Гъби пане
2
Гъбите се почистват, отрязват се пънчетата. Почистените гъби се измиват и се сваряват в малко вода. Отцеждат се и се подсушават. Панировката...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: