Калмари пане

Калмари пане

2

по около 5-6 минути на страна. Готовите калмари се изваждат върху салфетка, за да се отцедят от излишната мазнина. Поднасяме калмарите топли с гарнитура по избор....

1

Калмари Пане

Прегледай всички 39 авторски предложения относно калмари пане в Готвач.бг.
Хрупкави калмари пане

Хрупкави калмари пане

Ако сте купили замразени туби калмари, ги размразете и ги залейте с гореща вода. Оставете ги около минута в горещата вода, изцедете ги и ги...

Калмари пане с царевично брашно

Калмари пане с царевично брашно

порозовяване, но не ги препържвайте, защото ще станат твърди и жилави. Изпържените калмари поставете върху кухненска хартия, за да отнемат...

Калмари пане в царевична панировка

Калмари пане в царевична панировка

Калмарът се почиства, измива и нарязва на шайби с дебелина 1 см. Пипалата също се почистват и разполовяват на 2-3 парчета. Поръсваме с бял...

Карфиол пане

Карфиол пане

3

в панировката и пускайте да се изпържат до приятен кафяв загар на маслена баня. Отцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от салата по избор....

Пане Матоне

Пане Матоне

двете половини с маслото и отново ги събирам в едно. Намазвам хляба с мазнина отвън и го поръсвам със сол и пипер. Слагам Пане Матоне на скарата...

Сиренца пане

Сиренца пане

2

-плътна панировка може да овалвате 2 пъти в яйце и галета с картофено пюре. Готовите сиренца пане отцеждайте върху решетка с кухненска хартия отдолу....

Сирене пане

Сирене пане

2

страни. Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор....

Език пане

Език пане

1

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...

Броколи Пане

Броколи Пане

1

Измийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава. Оставете...

Коприва пане

Коприва пане

Разбийте яйцата на пяна. Почистете стръкчетата коприва и ги попарете във вряща вода. Отцедете и овкусете със сол. Потопете всяко стръкче в...

Пане кундзато

Пане кундзато

маслини. Напръскайте със зехтин. Посолете със сол на вкус и украсете с пресен босилек. P.S: Пане кунзато означава подправен хляб и е огромен...

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: