Класическо Парфе

Прегледай всички 23 подбрани съвети относно класическо парфе в Готвач.бг.
ПарфеПарфеЖелатинът се разтваря в съд с вода, докато набъбне. Разтапя се на водна баня при непрекъснато бъркане. Оставя се да се охлади до умерена температура...
Торта парфеТорта парфеТортата парфе е страхотна, опитайте я!...
Експресно парфеЕкспресно парфеСлед това изваждаме парфето и отделяме стените на тавата. Може да се сервира веднага или да се охлади още малко....
Здавословно парфеЗдавословно парфеНамачкване банана с вилица (не го пасираме, защото така консистенцията му се променя). Смесваме намачкания банан с меда и разбъркваме. Смесваме...
Сладоледено парфеСладоледено парфеИзсипва се върху бисквитеният блат и с помощта на шпатула се разстила равномерно и леко се заглажда парфето....
Домашно парфеДомашно парфеОставя се парфето в хладилник за 3 часа....
Боровинково парфеБоровинково парфеОставете блата да се охлади и си пригответе крема за парфето....
Кокосово парфеКокосово парфеПърво си приготвяме блата, като разбием с миксер първо белтъците на двете яйца и 80 г захар. Разбиваме докато белтъците станат пухкави, след което...
Пасти парфеПасти парфеОт яйцата, захарта, маслото, какаото и брашното се приготвя тесто и се изпича на тънки блатове. Шоколадът се стопява на водна баня и след охлаждане...
Цитрусово парфеЦитрусово парфеПреди сервиране съдът се потапя за малко в гореща вода и парфето се обръща върху чиния за сервиране. По желание може да се украси допълнително....
Лесно парфеЛесно парфеКиселото мляко се изцежда. Към него се добавят сокът от лимона, орехите смлени на ситно, бурканчето сладко и 3 белтъка разбити на сняг. Всичко това...
Бананово парфеБананово парфеПасираме бананите и към тях прибавяме сметаната и захарта и разбиваме, докато се разтвори захарта. През това време си разтваряме желатина на водна...

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: