Класическо Парфе

Прегледай всички 23 подбрани съвети относно класическо парфе в Готвач.бг.
ПарфеПарфеЖелатинът се разтваря в съд с вода, докато набъбне. Разтапя се на водна баня при непрекъснато бъркане. Оставя се да се охлади до умерена температура...
Здавословно парфеЗдавословно парфеНамачкване банана с вилица (не го пасираме, защото така консистенцията му се променя). Смесваме намачкания банан с меда и разбъркваме. Смесваме...
Експресно парфеЕкспресно парфеСлед това изваждаме парфето и отделяме стените на тавата. Може да се сервира веднага или да се охлади още малко....
Сладоледено парфеСладоледено парфеИзсипва се върху бисквитеният блат и с помощта на шпатула се разстила равномерно и леко се заглажда парфето....
Домашно парфеДомашно парфеОставя се парфето в хладилник за 3 часа....
Боровинково парфеБоровинково парфеОставете блата да се охлади и си пригответе крема за парфето....
Торта парфеТорта парфеТортата парфе е страхотна, опитайте я!...
Кокосово парфеКокосово парфеПърво си приготвяме блата, като разбием с миксер първо белтъците на двете яйца и 80 г захар. Разбиваме докато белтъците станат пухкави, след което...
Малиново парфеМалиново парфеЗа парфето: В купа разбъркваме целите почистени малини заедно с разбитите с тел кисело мляко, сметана и захар....
Ягодово парфеЯгодово парфеПрибавят се разбитите белтъци, изсипва се половината от крема на парфе. Добавят се ягодите и останалата част от сместа. Украсява се с ягоди....
Плодово парфеПлодово парфеРазбийте яйцата със захарта, след което постепенно прибавете останалите продукти. Изсипете тестото в намазана с масло правоъгълна тава и го изпечете...
Парфе ЗебраПарфе ЗебраРазбийте сметаната с миксер, за да стане леко пухкава. Прибавете захарта и киселото мляко и разбийте до получаване на еднородна смес. Разтворете желатина...

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: