Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мешана Туршия в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Наредете зеленчуците в буркан от 5 литра и ги залейте със сварената и изстинала саламура....

Залейте с нея зеленчуците, покрийте бурканите с пергаментова хартия и ги оставете в студено помещение. След около 3 седмици туршията е готова....

Бурканите се разклащат и обръщат всеки ден. След 10 дни туршията е готова за консумация.
Мешаната туршия с карфиол e страхотна!...

Дозата е за буркан от 3 л и за около 2.4 кг зеленчуци.
След като стане туршията, я слагаме на студено място в мазата....

Аз използвам трилитрови буркани и 20 л. бидонче.
Измиваме добре зеленчуците....

1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: