Миди с Черупка

Открий всички 36 кулинарни идеи за миди с черупка в Готвач.бг.
Чеснови миди с черупки
Чеснови миди с черупки
. Разбъркайте магданоз, покрийте съда и гответе, докато всички черупки не са отворят, 1 до 3 минути. Сервирайте с печен хляб и лимон....
Миди Сен Жак в черупка
Миди Сен Жак в черупка
10
червена. Готовите миди изваждаме и подреждаме в чиния. Поднасяме топли с парченца лимон, който се изстисква по малко във всяка черупка. ...
Панирани миди
Панирани миди
2
Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...
Панирани миди
Панирани миди
шипчетата в панировката и изпържете до златисто. Извадете панираните миди върху кухненска салфетка, за да се отцеди излишната мазнина...
Миди Ескабеш
Миди Ескабеш
1. Старателно почистете мидите от мустачки и твърди образувания по черупката. Тези със наранени и счупени черупки изхвърлете, те не са ...
Миди Фантазия
Миди Фантазия
като се слагат на огъня директно без да се размразяват. 2. За нашите миди Фантазия, кръстени така от мен поради фантастичния им вкус, първо ще...
Миди Медитеранео
Миди Медитеранео
. Овкусете със сол и черен пипер, разбъркайте. Добавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино. Похлупете мидите и ...
Мариновани миди
Мариновани миди
Ако мидите са с черупка все още ги слагаме в подсолена вряща вода да врят за около - 4-5 минути, след което ги почистваме от черупките и...
Миди Натюр
Миди Натюр
1
течаща вода с телена четка, като премахнете и мустачките. Ако има отворени миди, ги изхвърлете. В широка тенджера смесете всички останали...
Миди плакия
Миди плакия
1
Измийте мидите, с подходяща тел ги почистете от брадичката. Сложете на котлона да заврят виното, водата, нарязаният морков, дафиновият лист...
Миди яхния
Миди яхния
Почистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък. Нарежете ситно лука и го запържете в сгорещено олио, като след това добавите...
Миди Саганаки
Миди Саганаки
5
Загрейте зехтина в дълбок тиган на котлона и запържете леко лука и пипера до омекване. Прибавете почистените предварително миди и след няколко...

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 2
4 4
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: