Gotvach.bg»Избрани Колекции»Миди с Черупка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Почиствате мидите и ги варите 15-20 минути или докато се разтворят.
Изваждате ядките от черупките и ги заливате с малко топла вода....

Прибавят се накиснатите в студена вода и остъргани миди. Захлупват се и се оставят на слаб огън 4 - 5 минути....

Сервирам мидите върху листата и цветовете, посолявам леко.
Вижте с какъв алкохол вървят мидите и научете как се поднасят миди....

Мидите се почистват от пясъка и се измиват. Заливат се с прясното мляко и се оставят да се накиснат за 2-3 часа в хладилник....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
52
45
32
20
10
Дай твоята оценка: